Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΚΟΙΝΩΝΙΑΑγωγές λιβέλου κατά Χάσικου και άλλων θα καταθέσει ο Πρόεδρος της ΑΤΗΚ

Αγωγές λιβέλου κατά Χάσικου και άλλων θα καταθέσει ο Πρόεδρος της ΑΤΗΚ

-

07 Ιούλιος 2013

ΣΤΑΘΗΣ ΚΙΤΤΗΣ: “ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ»

Για “στημένη” υπόθεση και για “ασύστολα ψεύδη” έκανε λόγο ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αρχής Τηλεπικοινωνιών Κύπρου (ΑΤΗΚ), Στάθης Κιττής, αναφερόμενος στα όσα του καταμαρτυρούν σχετικά με την αγορά τουρκοκυπριακού τεμαχίου γης από το Ταμείο Συντάξεων των εργαζομένων της ΑΤΗΚ, ενώ παράλληλα δήλωσε ότι έχει δώσει οδηγίες για καταχώρηση αγωγής λιβέλου κατά του Υπουργού Εσωτερικών, Σωκράτη Χάσικου, αλλά και κατά άλλων προσώπων.

Κληθείς να σχολιάσει τα όσα αναφέρθηκαν από τον Χαράλαμπο Λιοτατή ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής για τις αγοραπωλησίες τουρκοκυπριακών περιουσιών στις ελεύθερες περιοχές και την εμπλοκή του Ταμείου Συντάξεων των εργαζομένων στην ΑΤΗΚ και για χρηματικό ποσόν που φέρεται να δόθηκε στον ίδιο για την απόκτηση του τεμαχίου γης που ανήκε στον Τουρκοκύπριο Μουσταφά Μεχμέτ Μουσταφά, ο κ. Κιττής δήλωσε ότι “πρόκειται, βεβαίως, για ασύστολα ψεύδη”.

“Θα ζητήσω”, συνέχισε, “να καταθέσω ενώπιον της Αστυνομίας αυτά τα στοιχεία, ότι πρόκειται για στημένη υπόθεση και θα ζητήσω να γίνει η σχετική έρευνα”.

Όπως ανέφερε ο κ. Κιττής, “πίσω από την όλη υπόθεση φαίνεται ότι είναι ο ίδιος ο Υπουργός Εσωτερικών».

Διαβάστε Επίσης