Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΑΛΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑΟι ισχυρισμοί Λιοτατή και άλλες δηλώσεις για την επένδυση CYTA στης Δρομολαξιά,...

Οι ισχυρισμοί Λιοτατή και άλλες δηλώσεις για την επένδυση CYTA στης Δρομολαξιά, κινούνται από αλλότρια συμφέροντα, αναφέρει η Wadnic

-

Δημιουργήθηκε : Σάββατο, 06 Ιούλιος 2013

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΚΚΡΕΜΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ Κ. ΛΙΟΤΑΤΗ ΓΙΑ ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Η Εταιρεία WadnicTradingLTDεξ’ αφορμής δηλώσεων και δημοσιευμάτων γύρω από τις δραστηριότητες της Εταιρείας με ιδιαίτερη έμφαση στην επένδυση του Ταμείου Συντάξεων των Υπαλλήλων της CYTAστο έργο Aeroστην περιοχή Δρομολαξιάς, με ανακοίνωση της , δηλώνει τα ακόλουθα:

  1. Το περιεχόμενο των δηλώσεων του κ. Λιοτατή και της συζύγου του καθώς και άλλων δηλώσεων που έγιναν στο πλαίσιο της Διερευνητικής Επιτροπής συνιστούν στην ολότητα τους ασύστολα ψεύδη, επιζήμια ψευδολογία καθώς και συκοφαντικές δηλώσεις.
  2. Η Εταιρεία προς τούτο απερίφραστα δηλώνει ότι δεν υπάρχει οποιαδήποτε οικονομική εκκρεμότητα με τον κ. Λιοτατή και την σύζυγο του ως ψευδώς ισχυρίζονται γεγονός το οποίο βεβαιώνεται και από σχετικά έγγραφα.
  3. Αντίθετα ο κ. Λιοτατής όπως και άλλοι που προέβηκαν κατά καιρούς σε δηλώσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας φαίνεται ότι κινούνται από αλλότρια συμφέροντα λόγω σύνδεσης τους με άλλα ενδιαφερόμενα πρόσωπα που επιχείρησαν κατά διαστήματα να συνάψουν ανταγωνιστικές συνεργασίες με την εταιρεία.
  4. Η μοναδική διαφορά που εκκρεμεί και που εξετάζεται από τις Αστυνομικές Αρχές είναι καταγγελία που έγινε εναντίον του κ. Λιοτατή για απειλή και εκβιασμό εναντίον διευθυντικού στελέχους της εταιρείας στα πλαίσια της οποίας ζητήθηκε κατάθεση του ιδίου η οποία και είδε προς έκπληξη όλων το φως της δημοσιότητας και στην οποία ασφαλώς δεν αναφέρονται πολλά από αυτά που τώρα κρίνει για τους δικούς του σκοπούς να αναφέρει.
  5. Η Εταιρεία δηλώνει την πρόθεση της να συνεργαστεί με όλες τις αρμόδιες αρχές προς αποκατάσταση της αλήθειας αλλά και επιβεβαίωση της νομιμότητας των ενεργειών και δραστηριοτήτων της.
  6. Από την άλλη η Εταιρεία υποχρεώνεται να στηλιτεύσει τις ενέργειες και δηλώσεις που προηγήθηκαν του διορισμού της Διερευνητικής Επιτροπής αλλά και τον τρόπο που αυτή διορίστηκε ως επίσης και την διαδικασία που ακολουθείται στην Διερευνητική Επιτροπή καθώς και την έντεχνη και επιλεκτική αναφορά και διαρροή στον τύπο και στα ΜΜΕ με σκοπό να δημιουργούνται εντυπώσεις για χάρη άλλων σκοπιμοτήτων.

Η Εταιρεία με την παρούσα ανακοινώση της επιθυμεί να δηλώσει δημόσια ότι επιφυλάσσει πλήρως όλα τα νόμιμα δικαιώματα της να προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες προς αποκατάσταση της βλάβης και της ζημίας που κάποιοι προκαλούν στα συμφέροντα αλλά και στα δικαιώματα της».

Διαβάστε Επίσης