Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΚΟΙΝΩΝΙΑΕφοδος Αστυνομίας σε πάρτι ανηλίκων στη Λακατάμια με παράνομη κατανάλωση οινοπνευματωδών

Εφοδος Αστυνομίας σε πάρτι ανηλίκων στη Λακατάμια με παράνομη κατανάλωση οινοπνευματωδών

-

Ιούλιος 2013

24 ΕΞΩΔΙΚΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ 22ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΤΟ ΠΑΡΤΙ

Σε επιβολή 24 εξωδίκων προστίμων προέβησαν χθες βράδυ αστυνομικοί του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων (ΟΠΕ Λευκωσίας) εις βάρος 22χρονου, ο οποίος χωρίς άδεια διοργάνωσε πάρτι ανηλίκων, μερικοί των οποίων κατανάλωναν οινοπνευματώδη ποτά, ενώ μεταδιδόταν και μουσική από μεγάφωνα σε υψηλή ένταση.

Όπως αναφέρθηκε από το Γραφείο Τύπου Αρχηγείου Αστυνομίας, γύρω στις 10:00, το βράδυ της Παρασκευής, μέλη του ΟΠΕ Λευκωσίας πραγματοποίησαν συντονισμένη επιχείρηση, στο πλαίσιο της οποίας μετέβησαν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Λακατάμιας, όπου υπήρχε πάρτι με συμμετοχή 500 ατόμων περίπου, στην πλειονότητά τους κάτω των 17 ετών.

Κατά τους ελέγχους που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, διαπιστώθηκε ότι μεταδιδόταν μουσική χωρίς τη σχετική άδεια από την αρμόδια Αρχή και ούτε ο 22χρονος που διοργάνωνε το πάρτι είχε εξασφαλίσει άδεια, ενώ εντοπίσθηκαν και 24 πρόσωπα κάτω των 17 ετών να καταναλώνουν οινοπνευματώδη ποτά τα οποία προμηθεύτηκαν από τους διοργανωτές του πάρτι.

Η Αστυνομία τού έδωσε 15λεπτη προθεσμία να διακόψει τη μετάδοση μουσικής και συμμορφώθηκε, αποσυνδέοντας τα μεγάφωνα, τού επιδόθηκαν δε και 24 εξώδικα πρόστιμα, ένα για κάθε περίπτωση χορήγησης οινοπνευματωδών ποτών σε ανήλικο πρόσωπο.


Διαβάστε Επίσης