Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΕισπράξεις 56 χιλιάδων ευρώ απέσπασε ληστής από τα McDonalds στη Λεμεσό

Εισπράξεις 56 χιλιάδων ευρώ απέσπασε ληστής από τα McDonalds στη Λεμεσό

-

Ιούνιος 2013

Προτάσσοντας πιστόλι, άγνωστος άνδρας απέσπασε γύρω στις 11:30 το πρωί, εισπράξεις 56 χιλιάδων ευρώ, που μετέφεραν σε τσάντα υπάλληλοι του εστιατορίου McDonalds, που βρίσκεται στην τουριστική περιοχή Λεμεσού.

Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό και σύλληψη του δράστη, ο οποίος είχε στήσει καρτέρι δυτικά του χώρου στάθμευσης του ταχυφαγείου. Μόλις οι δυο κοπέλες υπάλληλοι κατευθύνθηκαν προς το αυτοκίνητο τους, μεταφέροντας τις εισπράξεις του τετραημέρου για κατάθεση στην τράπεζα, ο ληστής πρόταξε πιστόλι και ζήτησε, μιλώντας με κυπριακή προσφορά, τη τσάντα με τα χρήματα.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννη Σωτηριάδη, η κοπέλα που κρατούσε τη τσάντα αντιστάθηκε, ωστόσο ο ισχυρής σωματικής διάπλασης ληστής κατάφερε να της την αποσπάσει και ακολούθως εγκατέλειψε τη περιοχή πεζός, με βόρεια κατεύθυνση.

Η σκηνή αποκλείστηκε από την αστυνομία, ενώ περίπολα ερευνούν τη περιοχή, σε μια προσπάθεια να εντοπιστεί και να συλληφθεί ο άγνωστος άνδρας, ο οποίος περιγράφεται ηλικίας 30 με 35 χρόνων, ύψους 1.85, ισχυρής σωματικής διάπλασης. Την ώρα της ληστείας φορούσε μαύρο φούτερ, καλύπτοντας το πρόσωπο του με την κουκούλα.

Στο πλαίσιο των ερευνών εξετάζονται κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης της περιοχής, ενώ από τις καταθέσεις που λήφθηκαν, διαπιστώθηκε ότι η λεία του ληστή ξεπερνά τις 56,000 ευρώ.

Ο κ. Σωτηριάδης κάλεσε, παράλληλα, τους επιχειρηματίες να λαμβάνουν επιπρόσθετα μέτρα ασφαλείας για προστασία της περιουσίας τους.

Διαβάστε Επίσης