Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΑΛΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑΜε εντελώς αναξιοκρατικά, κομματικά κριτήρια ομαδικές μεταθέσεις αστυνομικών, καταγγέλλει το ΑΚΕΛ

Με εντελώς αναξιοκρατικά, κομματικά κριτήρια ομαδικές μεταθέσεις αστυνομικών, καταγγέλλει το ΑΚΕΛ

-

Ιούνιος 2013

«ΕΚΟΨΕ ΚΑΙ ΕΡΑΨΕ» Ο ΙΩΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΥ

«Δεκάδες μεταθέσεις αστυνομικών που πραγματοποιήθηκαν αιφνιδιαστικά το Σάββατο, εν μέσω του εορταστικού τριημέρου, με εντελώς αναξιοκρατικά, κομματικά κριτήρια», καταγγέλλει το ΑΚΕΛ.

Σε δηλώσεις του το μέλος τη Κ.Ε. του ΑΚΕΛ Χρίστος Χριστοφίδης ανέφερε ότι «οι μεταθέσεις δεν έχουν σχέση με την εξυπηρέτηση των αναγκών της αστυνομίας και δεν έγιναν στη βάση κάποιου σχεδιασμού για τις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας και της αστυνομίας αλλά οι μεταθέσεις αυτές γίνονται για να εξυπηρετήσουν καθαρά κομματικές και πολιτικές επιδιώξεις».

Ο κ. Χριστοφίδης είπε ότι «οι μεταθέσεις ετοιμάστηκαν στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, σε πολιτικό επίπεδο, χωρίς να λαμβάνουν υπόψη την τεχνοκρατική άποψη όσων χειρίζονται καθημερινά τα ζητήματα που αφορούν στην αποτελεσματικότητα του αστυνομικού σώματος».

«Εκφράζουμε την απογοήτευσή μας για το γεγονός ότι σε μια τόσο δύσκολη περίοδο για την Κύπρο, αντί να κοιτάζουμε μπροστά, να βελτιωνόμαστε και να εκσυγχρονιζόμαστε, επιστρέφουμε σε πρακτικές και προσεγγίσεις ενός παρελθόντος που θα έπρεπε να θάψουμε οριστικά στα χρονοντούλαπα της ιστορίας».

Διαβάστε Επίσης