Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΚΟΙΝΩΝΙΑΠροβληματισμός ΠΟΒΕΚ για την αναβολή της ψήφισης νόμου για μείωση των ενοικίων

Προβληματισμός ΠΟΒΕΚ για την αναβολή της ψήφισης νόμου για μείωση των ενοικίων

-

21 Ιούνιος 2013

Έντονη δυσαρέσκεια, ανησυχία και προβληματισμό εκφράζει η ΠΟΒΕΚ για την τρίτη συνεχή αναβολή της ψηφοφορίας επί της πρότασης νόμου για τη μείωση των ενοικίων.

Όπως ανακοινώθηκε, σε έκτακτη συνεδρία η Κ.Γ. της Γ.Σ. ΠΟΒΕΚ εξέτασε το θέμα της νομοθετικής ρύθμισης για μείωση των ενοικίων επαγγελματικής στέγης και διαπίστωσε ότι το γεγονός ότι για τρίτη συνεχή φορά η Ολομέλεια της Βουλής δεν τοποθετήθηκε στο θέμα της μείωσης των ενοικίων προκαλεί έντονη δυσαρέσκεια, ανησυχία και προβληματισμό για τη στάση τόσο της Κυβέρνησης όσο και κάποιων συγκεκριμένων κομμάτων στο όλο θέμα.

Κατά τη συνεδρία αποφασίστηκε όπως η Κεντρική Γραμματεία μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη πραγματοποιήσει συναντήσεις με τους Κοινοβουλευτικούς Εκπροσώπους των κομμάτων, θέτοντας τους ενώπιον των ευθυνών τους για τη στάση που θα τηρήσουν στην ερχόμενη Ολομέλεια της Βουλής

Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης ότι «οι Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις δεν πρόκειται να σιωπήσουν και να υποχωρήσουν σε ένα πρακτικό, δίκαιο και επιβεβλημένο μέτρο για το οποίο έχει χυθεί μέχρι σήμερα χείμαρρος λαϊκισμού».

Διαβάστε Επίσης