Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΚΟΙΝΩΝΙΑΑστυνομικοί χτύπησαν βάναυσα νεαρό Νιγηριανό

Αστυνομικοί χτύπησαν βάναυσα νεαρό Νιγηριανό

-

προκαλεί η συμπεριφορά των Αστυνομικών, δηλώνει στην ΓΝΩΜΗ η Πρόεδρος της οργάνωσης CyprusStopTrafficking κα Ανδρούλλα Henriques Χριστοφίδου

———————————————————————————————-

Σοκ προκαλούν τα όσα είδαν πρόσφατα το φώς της δημοσιότητας για τον ξυλοδαρμού του νεαρού Νιγηριανού ΟbaGerrard από μέλη της Αστυνομικής Δύναμης Κύπρου κατά την διάρκεια της απέλασης του από την Κύπρο.

cyprus stop trafficking emailΗ Πρόεδρος της Ανθρωπιστικής Οργάνωσης CyprusStopTraffickingκα Ανδρούλλα Henriques Χριστοφίδου δήλωσε στη ΓΝΩΜΗ ότιο νεαρός Νιγηριανός συνελήφθη τον περασμένο Φεβρουάριο από τις αστυνομικές αρχές με την καταγγελία του παράνομου μετανάστη. Την μέρα όπου είχε καθοριστεί η απέλαση (31η Μαΐου) και κατά την διάρκεια της μεταφοράς του στο αεροδρόμιο, ο ObaGerrardδέχθηκε άγριο ξυλοδαρμό από τους αστυνομικούς οι οποίοι τον συνόδευαν. Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι αστυνομικοί συνέχισαν να χτυπούν βάναυσα το νεαρό τόσο στο αεροδρόμιο όσο και κατά την μεταφορά του στο αεροπλάνο.

Η Πρόεδρος της οργάνωσης εξέφρασε τον αποτροπιασμό της για τη συμπεριφορά και την βαναυσότητα της Αστυνομίας. «Ντρεπόμαστε για τα όσα συμβαίνουν στη χώρα μας, για τα όσα τραγικά μας κατήγγειλε η 17χρόνη Ελληνοκυπρία φίλη του Νιγηριανού αλλά και μας επιβεβαίωσε και ο ίδιος με τηλεφώνημα του στην οργάνωση, όταν πάτησε το πόδι του στο Λάγος της Νιγηρίας. Αυτά τα γεγονότα, μας φέρνουν στον μυαλό το τρίτο Ράιχ και εποχές Χούντας».

Ρωτήσαμε την κυρία Χριστοφίδου να μας ενημερώσει για το τι προτίθεται η οργάνωση CyprusStopTraffickingνα κάνει. «Ήδη, ανέφερε, έχουμε στείλει επιστολή για τα όσα τραγικά συνέβησαν Επίτροπο Διοίκησης και ζητούμε από την Κυπριακή Κυβέρνηση να εξετάσει το συμβάν και να τιμωρήσει όσους εμπλέκονται. Δεν θα αφήσουμε στο απυρόβλητο τέτοιες συμπεριφορές που προσβάλλουν την Κυπριακή Κοινωνία» και εκθέτουν την χώρα μας, τον πολιτισμό μας, προσβάλλουν τον κάθε Κύπριο πολίτη.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ CyprusStopTrafficking

Η Ανθρωπιστική Οργάνωση CyprusStopTraffickingκαλεί τους πολίτες να την ενημερώνουν μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για περιπτώσεις:

·Κακοποίησης συνανθρώπων μας

·Σεξουαλικής και εργασιακής εκμετάλλευσης

·Εμπορίας προσώπων

Η ηλεκτρονική διεύθυνση της Οργάνωσης είναι: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διαβάστε Επίσης