Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΚΟΙΝΩΝΙΑΠαίζοντας ποδόσφαιρο βοηθούμε καρκινοπαθή παιδιά

Παίζοντας ποδόσφαιρο βοηθούμε καρκινοπαθή παιδιά

-

Παγκύπριος Σύνδεσμος για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» (πρώην Κάνε μια Ευχή) διοργανώνει το Ετήσιο Τουρνουά Μίνι Ποδοσφαίρου (FUTSAL) το Σάββατο, 25 Μαΐου 2013 στα γήπεδα Nuevo Campo (έναντι ΓΣΠ), η διεύθυνση του οποίου έχει παραχωρήσει δωρεάν τις εγκαταστάσεις της.

Το τουρνουά είναι υπό την αιγίδα του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων Γιαννάκη Ομήρου. Χαραιτισμό εκ μέρους του θα απευθύνει η βουλευτής Ρούλα Μαυρονικόλα.

Ανακοίνωση του Συνδέσμου αναφέρει ότι θα γίνουν πρωταθλήματα αγοριών (κατηγορίες: κάτω των 16, κάτω των 14, κάτω των 12 και κάτω των 10) και κοριτσιών κάτω των 14 . Ώρα έναρξης 9.30 το πρωί. Δικαίωμα συμμετοχής: 50 ευρώ κάθε ομάδα.

Το απόγευμα θα διεξαχθούν πρωταθλήματα ανδρών, άνω των 16, και γυναικών, άνω των 14. Δικαίωμα συμμετοχής: 65 ευρώ για κάθε ομάδα.

Σε όλες τις κατηγορίες μπορούν να δηλώσουν μέχρι 7 άτομα για κάθε ομάδα. Τους αγώνες θα διαιτητεύσουν αφιλοκερδώς διαιτητές της ΚΟΠ.

Για δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 22311277, 99518452, 99699840 και στο φαξ 22377236.

Ομάδες μπορούν να συγκροτηθούν από Ακαδημίες Ποδοσφαίρου, ομάδες που συμμετέχουν σε διάφορα πρωταθλήματα, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια ακόμα και από γειτονιές και μεταξύ φίλων. Μπορείτε να αναπτύξετε πρωτοβουλία για τη συγκρότηση ομάδων ακόμη και μέσω οργανωμένων συνόλων όπως είναι οι Σύνδεσμοι Γονέων.

“Στόχος δεν πρέπει να είναι μόνο η κατάκτηση ενός επάθλου αλλά σημασία πρέπει να έχει η συμμετοχή σε μια τέτοια εκδήλωση και να αντιληφθούν όσοι θα συμμετάσχουν ότι απολαμβάνοντας το αγαπημένο τους άθλημα ταυτόχρονα κάνουν τη μικρή τους εισφορά για κάποια παιδιά που έχουν την ατυχία να υποφέρουν από μια τέτοια ασθένεια”, καταλήγει η ανακοίνωση του Συνδέσμου “Ένα Όνειρο Μια Ευχή”.

Διαβάστε Επίσης