Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΕΠΕΙΓΟΝ - Κύπριος ο τραυματίας στο φούρνο από πυροβολισμούς αστυνομικού

ΕΠΕΙΓΟΝ – Κύπριος ο τραυματίας στο φούρνο από πυροβολισμούς αστυνομικού

-

2013

ΕΡΙΞΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ 4 ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ, ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΑΝ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ – Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΕΒΓΑΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΜΑΧΑΙΡΙ – Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΘΕΩΡΗΣΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΛΗΣΤΕΙΑ…

Σε περιπολία βρισκόταν ο αστυνομικός που πυροβόλησε (και όχι μια φορά) το πρόσωπο που έβγαινε από τον φούρνο στη Λακατάμεια.

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες:

Ο αστυνομικός που βρισκόταν μέσα στο περιπολικό είδε ένα πρόσωπο να εξέρχεται από το φούρνο στη Λακατάμεια και να κρατά μικρό μαχαίρι. Τον κάλεσε να σταματήσει, αλλά σύμφωνα με την Αστυνομία, το άτομο αυτό, που φαίνεται να ήταν Κύπριος, δεν σταμάτησε.

Από αστυνομικής πλευράς προβάλλεται ο ισχυρισμός ότι ο φερόμενος ληστής κινήθηκε με απειλητικές διαθέσεις κατά του περιπολικού και ο αστυνομικός πυροβόλησε εναντίον του και τον τραυμάτισε στο πόδι. Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, ο τραυματισμένος, φερόμενος ως ληστής, προσπάθησε να κινηθεί προς τον αστυνομικό που έριξε εναντίον του ξανά και τον τραυμάτισε στο στήθος και στο πρόσωπο, ενώ τέταρτος πυροβολισμός αστόχησε.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο. Στη σκηνή διεξάγονται έρευνες και επί τόπου έσπευσε και ο Αστυνομικός Διευθυντής Λευκωσίας Κύπρος Μιχαηλίδης.

Διαβάστε Επίσης