Τρίτη, 5 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΥπερβολική ταχύτητα και μη χρήση ζώνης ασφαλείας τα αίτια του νέου θανατηφόρου...

Υπερβολική ταχύτητα και μη χρήση ζώνης ασφαλείας τα αίτια του νέου θανατηφόρου στην Πάφο

-

: Παρασκευή, 10 Μάιος 2013

Στην υπερβολική ταχύτητα και στη μη χρήση ζώνης ασφαλείας αποδίδει η αστυνομία τα αίτια του νέου θανατηφόρου δυστυχήματος που σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 5 τα ξημερώματα στο δρόμο που συνδέει το Πολέμι με την Καλλέπεια και με θύμα τον 18χρονο εθνοφρουρό Ανδρέα Αρέστη από την Πάφο.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου Νίκο Τσαπή το δυστύχημα σημειώθηκε όταν όχημα που οδηγείτο από τον Δημήτρη Ανδρέου 18 ετών εθνοφρουρό, με συνοδηγό τον επίσης εθνοφρουρό Ανδρέα Αρέστη σε κάποιο σημείο του δρόμου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται παρεξέκλινε της πορείας του και ανετράπη.

Οι δύο εθνοφρουροί μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου οι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του Αρέστη , ενώ ο Ανδρέου νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Πάφου με την κατάσταση της υγείας του να χαρακτηρίζεται σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

Ο κ Τσαπής ανέφερε πως από τις εξετάσεις που έγιναν φαίνεται ότι το θύμα δεν έφερε ζώνη ασφαλείας και κάλεσε τους οδηγούς να συμπεριφέρονται μέσα στα πλαίσια του κώδικα ασφαλείας .

Στον οδηγό του οχήματος έγινε έλεγχος αλκοόλης και διαπιστώθηκε ότι ήταν στα επιτρεπτά όρια.

Διαβάστε Επίσης