Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΟ Υπουργός Δικαιοσύνης διέταξε διερεύνηση της κακοποίησης των οπαδών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από...

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης διέταξε διερεύνηση της κακοποίησης των οπαδών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από την Αστυνομία

-

: Δευτέρα, 29 Απρίλιος 2013

–> ΜΕΤΑ ΤΑ ΟΣΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ Η ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΟΥΣ, Ο ΙΩΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΡΕΥΝΑΣ

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Ιωνάς Νικολάου, ερωτηθείς για τις καταγγελίες οπαδών της Ομόνοιας ότι έπεσαν θύματα κακοποίησης από την Αστυνομία, κατά την προηγούμενη αγωνιστική, ο κ. Νικολάου είπε ότι έλαβε τη επιστολή, όπως και δημοσιεύματα εφημερίδων και διαβεβαίωσε ότι ερευνώνται όλες οι καταγγελίες.

“Έχω ήδη ζητήσει από την Αρχηγό της Αστυνομίας με επιστολή τη διερεύνηση αυτών των καταγγελιών. Πράγματι εκείνο που μας ενδιαφέρει είναι να υπάρξει μια σαφής θα έλεγα εξαγγελία προς όλους ότι δεν ανεχόμαστε την άσκηση βίας εναντίον οποιουδήποτε πολίτη”, είπε ο κ. Νικολάου και κατέληξε λέγοντας ότι “μπορεί να μην θέλουμε και να μισούμε κάποιους γιατί συμπεριφέρονται κατά αυτό τον τρόπο ως ανεγκέφαλοι στο γήπεδο, απ` όποια ομάδα και αν προέρχονται, αλλά την ίδια ώρα δεν σημαίνει ότι μπορούμε να τους συμπεριφερόμαστε κατά τρόπον απαράδεκτο”.

*Το θέμα έφερε στο φως της δημοσιότητας η Εβδομαδιαία Εφημερίδα ΓΝΩΜΗ σε πρωτοσελίδο δημοσίευμα της στην τελευταία της έκδοση.

Διαβάστε Επίσης