Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΑμφισβητούν τις Βρετανικές Βάσεις οι συγγενείς του 35χρονου που δολοφονήθηκε στη Λ/σο

Αμφισβητούν τις Βρετανικές Βάσεις οι συγγενείς του 35χρονου που δολοφονήθηκε στη Λ/σο

-

25 Απρίλιος 2013

Αντιδρούν στον τρόπο που οι Βρετανικές Βάσεις χειρίζονται την υπόθεση, οι συγγενείς του 35χρονου Λούκα Κωνσταντίνου, το απανθρακωμένο πτώμα του οποίου εντοπίστηκε στο δάσος ευκαλύπτων του Λέιντις Μάιλ και ζητούν όπως την υπόθεση αναλάβει η κυπριακή αστυνομία.

Το θέμα προέκυψε μετά τη χθεσινή επανασύλληψη της 28χρονης συζύγου του θύματος, η οποία σήμερα το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου των Βάσεων, αλλά αφέθηκε και πάλι ελεύθερη χωρίς να προκύψει οποιαδήποτε κατηγορία εναντίον της, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση των συγγενών του δολοφονηθέντος.

Λίγο μετά το μεσημέρι, οι συγγενείς του 35χρονου και η δικηγόρος τους είχαν συνάντηση με τη Διεύθυνση της Αστυνομίας των ΒΒ, όπου εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους από το χειρισμό της υπόθεσης , κάνοντας λόγο για αναξιοπιστία και αναποτελεσματικότητα, ενώ δήλωσαν έτοιμοι να ζητήσουν παρέμβαση του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, ώστε την υπόθεση να αναλάβει η κυπριακή Αστυνομία.

Την 28χρονη είχε υποδείξει στην κατάθεση του ο 36χρονος, που κρατείται ως ύποπτος για το φόνο του Κωνσταντίνου, ισχυριζόμενος ότι ένιωθε απελπισμένη και ήθελε να κάνει κακό στον 35χρονο, ενώ ευχόταν να πάθαινε κάποιο ατύχημα. Ο ύποπτος αναμένεται να οδηγηθεί εκ νέου αύριο ενώπιον του δικαστηρίου των ΒΒ, για ανανέωση του διατάγματος κράτησης του.

Διαβάστε Επίσης