Παρασκευή, 14 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΚΟΙΝΩΝΙΑΠροοδευτική Καθηγητών: Δωρεάν στήριξη σε τελειόφοιτους άπορους μαθητές για τις Παγκύπριες Εξετάσεις

Προοδευτική Καθηγητών: Δωρεάν στήριξη σε τελειόφοιτους άπορους μαθητές για τις Παγκύπριες Εξετάσεις

-

18 Απρίλιος 2013

Η Προοδευτική Καθηγητών ανακοινώνει ότι αποφάσισε να προσφέρει δωρεάν διδακτική στήριξη για τις Παγκύπριες Εξετάσεις σε τελειόφοιτους μαθητές, οι οικογένειες των οποίων αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες. Στόχος όπως αναφέρει είναι να στηρίξει τα παιδιά άπορων οικογενειών, που με την οικονομική κρίση αδυνατούν να καλύψουν με άλλο τρόπο τις συγκεκριμένες ανάγκες των παιδιών τους.

Αναφέρει στην ανακοίνωσή της:

«Η οικονομική κρίση, η οποία μαστίζει την πατρίδα μας, έχει οδηγήσει εκατοντάδες συμπολίτες μας στην ανεργία και στην ανέχεια. Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ και συνεργαζόμενοι εθελοντές καθηγητές, θεωρούμε ότι η αλληλεγγύη είναι προϋπόθεση επιβίωσης όσων πλήττονται περισσότερο από την οικονομική κρίση και δηλώνουμε αποφασισμένοι να μην αφήσουμε κανένα μόνο του στη δίνη της κρίσης.

Γι’ αυτό το λόγο, ως πρώτη μεταξύ πολλών άλλων πρωτοβουλιών μας που θα ακολουθήσουν, αποφασίσαμε να προσφέρουμε δωρεάν διδακτική στήριξη για τις Παγκύπριες Εξετάσεις σε τελειόφοιτους μαθητές, οι οικογένειες των οποίων αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.

Η δωρεάν διδακτική στήριξη για τις Παγκύπριες Εξετάσεις θα προσφέρεται σε όλες τις Επαρχίες από καθηγητές της Μέσης Εκπαίδευσης, που έχουν δηλώσει ή που πρόκειται να δηλώσουν αφιλοκερδώς συμμετοχή στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

Στόχος να στηρίξουμε τα παιδιά άπορων οικογενειών, που με την οικονομική κρίση αδυνατούν να καλύψουν με άλλο τρόπο τις συγκεκριμένες ανάγκες των παιδιών τους.

Υπογραμμίζουμε ότι οι πόρτες της δωρεάν στήριξης για τις Παγκύπριες Εξετάσεις είναι ανοιχτές σε όλους τους τελειόφοιτους μαθητές που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες, χωρίς καμία απολύτως διάκριση.

Καλούμε όσους τελειόφοιτους/γονείς/κηδεμόνες ενδιαφέρονται για την παρακολούθηση της δωρεάν στήριξης για τις Παγκύπριες Εξετάσεις, καθώς επίσης και όσους εκπαιδευτικούς επιθυμούν να προσφέρουν εθελοντικά και αφιλοκερδώς στην όλη προσπάθεια να αποταθούν στα πιο κάτω τηλέφωνα:

Λευκωσία

Τηλέφωνο

Σωτήρης Χαραλάμπους

99383907

Σωτήρης Κανίκλης

99586265

Λεμεσός

Ελευθερία Θεοδώρου

99687577

Λάκης Γαβριήλ

99484672

Λάρνακα / Αμμόχωστος

Κυριάκος Ματθαίου

99699689

Πάφος

Γιώργος Γιαλλούρης

99850479

Διαβάστε Επίσης