Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΚΟΙΝΩΝΙΑΤο τελευταίο μεροκάματο συντηρητή σε ξενοδοχείο στον Πρωταρά

Το τελευταίο μεροκάματο συντηρητή σε ξενοδοχείο στον Πρωταρά

-

ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΣΚΑΛΑ, ΚΤΥΠΗΣΕ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΕ ΠΙΣΙΝΑ ΜΕ ΝΕΡΟ

Εργατικό ατύχημα με θύμα τον Δαμιανό Κώστα 76 χρόνων από το Λιοπέτρι σημειώθηκε γύρω στις έντεκα το πρωί σε ξενοδοχείο στον Πρωταρά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 76χρονος που ήταν συντηρητής στο ξενοδοχείο ανέβηκε σε μεταλλική σκάλα προκειμένου να κλαδέψει θάμνους. Ωστόσο σε κάποια στιγμή κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έπεσε από τη σκάλα από ύψος τριών μέτρων κτύπησε στο έδαφος και κατέληξε σε πισίνα που ήταν γεμάτη με νερό.

Συνάδελφοί του τον ανέσυραν από το νερό και αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου διαπιστώθηκε ότι είχε αιμάτωμα στον εγκέφαλο και το θώρακα. Λόγω όμως της κρισιμότητας της κατάστασής του μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου αργά το απόγευμα έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα εξακριβωθούν από τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του που θα διενεργηθεί την Κυριακή .

Τις συνθήκες του ατυχήματος διερευνά η αστυνομία Αμμοχώστου η οποία πληροφορήθηκε από το θεράποντα ιατρό του 76χρονου ότι έπασχε από υπέρταση και έπαιρνε φάρμακα.

Διαβάστε Επίσης