Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΑπανθρακωμένο πτώμα εντοπίστηκε εντός αυτοκινήτου, στη Λεμεσό

Απανθρακωμένο πτώμα εντοπίστηκε εντός αυτοκινήτου, στη Λεμεσό

-

src=”/images/ASTYNOMIKA/Asthenoforo_kypros.jpg” width=”550″ height=”373″ alt=”Asthenoforo kypros”/>Μυστήριο καλύπτει τον εντοπισμό απανθρακωμένου σώματος, στην περιοχή του δάσους του Ladies Mile, δυτικά του νέου λιμανιού της Λεμεσού, με την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων να μην αποκλείει κανένα ενδεχόμενο.

Όπως δήλωσε στα ΜΜΕ ο αστυνομικός διευθυντής των ΒΒ Γιώργος Κιτέος, «η Αστυνομία των Βάσεων, σε συνεργασία με την Αστυνομία της Κυπριακής Δημοκρατίας, διερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχει βρεθεί ένα απανθρακωμένο σώμα, μέσα σε ένα καμένο αυτοκίνητο, στην περιοχή του Ladies Mile».

Σύμφωνα με τον κ. Κιτέο, η Αστυνομία των Βάσεων, «στην κυριότητα της οποίας εμπίπτει η περιοχή», διερευνά όλα τα πιθανά σενάρια και έχει οριστεί ειδική ομάδα, ώστε να διευκρινιστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε στο σημείο το αυτοκίνητο και το πτώμα που εντοπίστηκε σε αυτό.

Η φωτιά στο αυτοκίνητο, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς, τέθηκε με τη χρήση εύφλεκτης ύλης, συμπλήρωσε ο αστυνομικός διευθυντής των ΒΒ.

Τα στοιχεία του πτώματος αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μέσα από εξετάσεις γενετικού υλικού, ωστόσο εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο να πρόκειται για 35χρονο, ο οποίος ελλείπει από την οικία του από χθες το βράδυ και τον οποίον αναζητούσαν συγγενικά του πρόσωπα.

Διαβάστε Επίσης