Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΕκατοντάδες χιλιάδες ευρώ οι ζημιές σε μπυραρία στον Πρωταρά

Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ οι ζημιές σε μπυραρία στον Πρωταρά

-

Σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ ανέρχονται οι ζημιές σε μπυραρία, ιδιοκτησίας Eλληνοκύπριου, στην οποία ξέσπασε πυρκαγιά σήμερα τα ξημερώματα στον Πρωταρά.


Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου Αστυνόμος Γιώργος Οικονόμου ανέφερε ότι «σήμερα γύρω στις 01.30 τα ξημερώματα ξέσπασε πυρκαγιά σε μπυραρία που βρίσκεται στην τουριστική περιοχή στον Πρωταρά που ανήκει σε Eλληνοκύπριο. Η πυρκαγιά επεκτάθηκε και σε εφαπτόμενο κτίριο, πολυκατοικία η οποία αυτή την εποχή ήταν άδεια και έτσι δεν κινδύνευσε κανένας ένοικος».

Πρόσθεσε πως η φωτιά επεκτάθηκε και σε δυο άλλα καταστήματα που εφάπτοντο της μπυραρίας. Οι ζημιές δεν έχουν ακόμα υπολογιστεί αλλά αναμένεται να ανέλθουν σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Η μπυραρία καλύπτεται από ασφάλεια.

Ο κ. Οικονόμου σημείωσε ότι «η σκηνή εξετάστηκε από μέλη της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας αλλά στο παρών στάδιο τα αίτια της πυρκαγιάς παραμένουν άγνωστα. Ωστόσο έχουν παραληφθεί τεκμήρια από την μπυραρία τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις».

Διαβάστε Επίσης