Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΚΟΙΝΩΝΙΑΟγκώδης εκδήλωση διαμαρτυρίας ΑΚΕΛ – Λαϊκού Κινήματος έξω από την Αντιπροσωπεία της...

Ογκώδης εκδήλωση διαμαρτυρίας ΑΚΕΛ – Λαϊκού Κινήματος έξω από την Αντιπροσωπεία της Ε.Ε. στη Λευκωσία

-

Δημιουργήθηκε : Κυριακή, 24 Μάρτιος 2013

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΤΗΣ Ε.Ε.

«Εξω η Τρόϊκα από την Κύπρο», βροντοφώναξαν χιλιάδες πολίτες σε εκδήλωση που πραγματοποίησε η ΕΔΟΝ έξω από τα Γραφεία της Ευρωπαϊκής Ενωσης στη Λευκωσία.

Την ώρα που βρίσκονταν σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις στις Βρυξέλλες του Προέδρου Αναστασιάδη με το Eurogroup, το ΑΚΕΛ και το Λαϊκό Κίνημα κατάγγειλαν τα σχέδια της Τρόϊκα για προώθηση καταστροφικών πολιτικών για τον τόπο.

Ο Γ.Γ. της ΠΕΟ Πάμπης Κυρίτσης και ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΚΕΛ Γιώργος Λουκαίδης σε χαιρετισμό τους προς τους συγκεντρωθέντες τόνισαν την αποφασιστικότητα του Λαϊκού Κινήματος για αντίσταση στις ζημιογόνες για τους εργαζόμενους και τις λαϊκές μάζες, πρόνοιες της δανειακής σύμβασης.

Ειδικότερα κατάγγειλαν τις καταστροφικές μεθοδεύσεις της Τρόικα και της Ε.Ε απέναντι στην Κύπρο και απαίτησαν ριζική αναθεώρηση της στάσης της στο αποψινό Eurogroup.

Την ίδια ώρα και παρά τις έντονες απόψεις του ΑΚΕΛ για χειρισμούς που έγιναν, η αποψινή εκδήλωση στοχεύει, ανέφερε ο Γ. Λουκαίδης, στην ενίσχυση της διαπραγματευτικής δυνατότητας του Προέδρου της Δημοκρατίας, πάντοτε στην κατεύθυνση της υπεράσπισης των εθνικών μας συμφερόντων

KYRITSIS TROIKA GRAFEIA EELOUKAIDES GRAFEIA EE

Διαβάστε Επίσης