Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΚΟΙΝΩΝΙΑΠοιος ενημέρωσε τον τέως υποψήφιο Βουλευτή του ΔΗΣΥ για το κούρεμα των...

Ποιος ενημέρωσε τον τέως υποψήφιο Βουλευτή του ΔΗΣΥ για το κούρεμα των καταθέσεων και απέσυρε 875 χιλ. ευρώ;;;

-

Δημιουργήθηκε : Παρασκευή, 22 Μάρτιος 2013

ΣΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ – ΣΟΚ ΣΤΟ FACEBOOK: ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΠΟΥ ΤΗΡΕΙ ΣΙΓΗΝ ΙΧΘΥΟΣ – ΕΡΕΥΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΖΗΤΑ Η ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ

Αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη βόμβα του πρώην υποψήφιου του ΔΗΣΥ στις τελευταίες Βουλευτικές Εκλογές, ηθοποιού, Κωστάκη Κωνσταντίνου, ο οποίος παραδέχθηκε ότι έχοντας υπόψη του πληροφορίες για επικείμενο κούρεμα των καταθέσεων σε τράπεζες, απέσυρε τις καταθέσεις του ύψους 875 χιλ. ευρώ και τις κατέθεσε σε τράπεζα της Μάλτας.

Η ομολογία του κ. Κωνσταντίνου ήλθε μετά τις έντονες φωνές από την κοινή γνώμη και τα κόμματα για διεξαγωγή έρευνας για να διαφανεί ποιοι γνώριζαν ότι η κυβέρνηση του ΔΗΣΥ είχε πρόθεση να αποδεχτεί στο Eurogroup, την αξίωση της Τρόϊκα για κούρεμα των καταθέσεων.

Από την ομολογία του τέως υποψήφιου του κυβερνώντος κόμματος εγείρεται μέγα θέμα για την πηγή ενημέρωσης του για τα σχέδια της κυβέρνησης Αναστασιάδη. Βεβαίως ανοικτό είναι το γενικότερο θέμα που απασχολεί την κοινή γνώμη για το ποιοι άλλοι γνώριζαν και απέσυραν χρηματικά ποσά εκατομμυρίων ευρώ για να αποφύγουν το κούρεμα.

Παρά τις έντονες επικρίσεις, η κυβέρνηση Αναστσιάδη, τηρεί σιγήν ιχθύος, γεγονός που επαυξάνει την δυσφορία της κοινής γνώμης .

costakis-constantinou-faceb 0 Η ΠΑΡΑΔΟΧΗ

Στην ανάρτηση του στο Facebook, ο πρώην υποψήφιος του ΔΗΣΥ, έγραψε τα ακόλουθα:

«ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΜΕ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΑ ,ΕΒΓΑΛΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΚΤΟΣ ΚΥΠΡΟΥ ΥΨΟΥΣ 875 ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΜΑΛΤΑΣ…..ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΜΩ ; ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΟΥΡΕΨΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ; ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΟΛΟΙ….ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ; ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΜΕ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ….ΣΥΛΛΑΒΑΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ…..»

Διαβάστε Επίσης