Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΚΟΙΝΩΝΙΑΈρευνες στην Κύπρο για την αγνοούμενη μικρή Μαντλίν

Έρευνες στην Κύπρο για την αγνοούμενη μικρή Μαντλίν

-

Η ΜΙΚΡΗ ΜΑΝΤΛΙΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΤΟ 2007 ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΕΤΩΝ ΕΝΩ ΠΑΡΑΘΕΡΙΖΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Στο επίκεντρο ερευνών της διεθνούς αστυνομικής υπηρεσίας Interpol μπήκε η Αγία Νάπα μετά από αναφορά Βρετανού ότι είδε στην περιοχή ένα ανήλικο κορίτσι που έμοιαζε με την αγνοούμενη Μαντλίν ΜακΚαν.

Η μικρή Μαντλίν εξαφανίστηκε το 2007 σε ηλικία τεσσάρων ετών ενώ παραθέριζε με την οικογένειά της στην Πορτογαλία. Η υπόθεσή της είχε συγκλονίσει τη Βρετανία και κάθε εξέλιξη παρακολουθείται στενά.

Σύμφωνα με διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία και βρετανικά μέσα ενημέρωσης, η αναφορά στην κυπριακή Αστυνομία έγινε στις 20 Φεβρουαρίου. Ο Βρετανός που βρισκόταν στην Αγία Νάπα είπε ότι είδε το κορίτσι με μια οικογένεια. Πληροφορίες αναφέρουν πως σε βάρος της ίδιας οικογένειας είχε γίνει λίγες ημέρες νωρίτερα καταγγελία για κλοπή αντικειμένων από το διαμέρισμα που ενοικίαζαν.

Εκπρόσωπος της κυπριακής Αστυνομίας δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι η οικογένεια έχει πιθανότατα φύγει από την Κύπρο. Η Μητροπολιτική Αστυνομία στο Λονδίνο αποφεύγει να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο, περιοριζόμενη στο ότι οι έρευνες είναι σε εξέλιξη.

Διαβάστε Επίσης