Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΑΛΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑΠρωτοφανής η γκάφα ολκής από τον Αναστασιάδη με την υποτιθέμενες δηλώσεις Σόϊμπλε

Πρωτοφανής η γκάφα ολκής από τον Αναστασιάδη με την υποτιθέμενες δηλώσεις Σόϊμπλε

-

13 Φεβρουάριος 2013

Γ. ΛΟΥΚΑΪΔΗΣ: Προδίδει ανεπάρκεια και έλλειψη σοβαρότητας -ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ MEA CULPA ΑΠΟ ΤΟΝ Ν. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ

Σε “πρωτοφανή γκάφα ολκής” υπέπεσε ο Νίκος Αναστασιάδης και το Επιτελείο του δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ Γιώργος Λουκαΐδης, με αφορμή ανακοίνωση που εξέδωσε το επιτελείο Αναστασιάδη,

χαιρετίζοντας αναφορές που εκλήφθηκαν αρχικά ως δηλώσεις του Γερμανού Υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και οι οποίες, όπως αποδείχθηκε τελικά, άνηκαν στον Κύπριο Υπουργό Οικονομικών Βάσο Σιαρλή.

“Το πρώτο που προδίδει η πρωτοφανής γκάφα τους είναι την προχειρότητα, την ανεπάρκεια και την έλλειψη σοβαρότητας από πλευράς επιτελείου Νίκου Αναστασιάδη, αυτών που κατά τα άλλα θέλουν να τους εμπιστευτεί ο κυπριακός λαός να κυβερνήσουν τον τόπο”, ανέφερε ο κ. Λουκαΐδης σχολιάζοντας το όλο θέμα.

Διερωτήθηκε ακόμη πως “αν η ανύπαρκτη δήλωση Σόιμπλε επιχείρησε να την πιστωθεί ο με πανηγυρισμούς το επιτελείο Αναστασιάδη δεν θα έπρεπε ο κ. Αναστασιάδης να χρεωθεί την πραγματική στάση του Γερμανού ΥΠΟΙΚ και να απολογηθεί στον κυπριακό λαό που για μια ακόμη φορά ο κ.Σόιμπλε υπήρξε υπονομευτικός για τα εθνικά μας συμφέροντα”.

“Αναμένουμε, είπε ο Γ. Λουκαίδης, άλλο ένα mea culpa από τον κ. Αναστασιάδη, ο οποίος επιμένει να χειροκροτεί και να συγκαλύπτει τις ευθύνες των ομοϊδεατών και φίλων του, που υπονομεύουν τα εθνικά μας συμφέροντα, την ίδια ώρα που κατηγορεί την κυπριακή πλευρά, η οποία με σθένος υπερασπίζεται τα δίκαια της Κύπρου”.

Διαβάστε Επίσης