Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΚΟΣΜΟΣΜαλωμένος με τα χαμένα του γκολ ο Φαν Πέρσι

Μαλωμένος με τα χαμένα του γκολ ο Φαν Πέρσι

-

“ΕΔΩ ΞΑΝΑΖΩ ΤΟΝ ΟΝΕΙΡΟ” ΔΗΛΩΝΕΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ…Αυστηρός με τον εαυτό του εμφανίζεται ο Φαν Πέρσι, με τον τίτλο του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος να μην είναι αρκετός να τον δικαιολογήσει.

Ο Ολλανδός μετράει 18 γκολ σε 23 αγώνες κι όμως αυτό το ρεκόρ δεν τον αφήνει ικανοποιημένο, σκεφτόμενος τις χαμένες για να το αυξήσει ευκαιρίες.

Η μετακίνηση του το καλοκαίρι από το «Έμιρεϊτς» στο «Όλντ Τράφορντ» ήταν ένα σημαντικό για τον ίδιο στοίχημα στην Premiership. Είχε ανάγκη από νέες

εμπειρίες αλλά και την πλαισίωση του στο χορτάρι από δυναμικές μονάδες.

Την αξία του και την έφεση του στο σκοράρισμα την είχε αποδείξει και στην Άρσεναλ, όταν πέρσι έσερνε μόνος του το καράβι των ανίσχυρων, από τις πολλές απώλειες παικτών, Λονδρέζων.

Στο προσωπικό του στοίχημα αποτελέσματα φαίνεται πως πλέον εισπράττει. Και ο ίδιος όμως το εξαργυρώνει έχοντας καταφέρει να βρει δίχτυα στους δέκα από τους έντεκα αγώνες που έχει αγωνιστεί από την πρεμιέρα του στους «μπέμπηδες», στις 28 Νοεμβρίου, στατιστικό, ωστόσο, που δεν του επιτρέπει να επαναυέται.

«Η Άρσεναλ είναι μία υπέροχη ομάδα, αλλά μετά από οχτώ χρόνια αισθάνεσαι ότι χρειάζεσαι νέες προκλήσεις. Είχα ανάγκη να ξαναδώ νέα πράγματα, κάτι που δε συνέβαινε τους τελευταίους μου μήνες εκεί.

Εδώ, το ξαναζώ αυτό και είμαι πολύ χαρούμενος, σαν παιδί σε μαγαζί με καραμέλες. Απολαμβάνω κάθε στιγμή και αισθάνομαι ότι περιβάλλομαι από πρωταθλητές. Εξάλλου, μέχρι στιγμής, είμαστε και σε καλή θέση, αρκετούς βαθμούς μακριά από τον δεύτερο, ενώ και η διαφορά τερμάτων είναι υπέρ μας.

Αν σκεφτώ βέβαια όλους τους αγώνες που πέρασαν, προσωπικά θα μπορούσα να είχα πάει ακόμη καλύτερα. Είχα περισσότερες ευκαιρίες να σκοράρω και δεν τις εκμεταλλεύτηκα. Τουλάχιστον τέσσερα-πέντε γκολ δε θα έπρεπε να τα είχα χάσει», δήλωσε ο 29χρονος επιθετικός στο «Sky Sports».

Διαβάστε Επίσης