Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΟύτε καν σκέψη για ανάληψη πολιτικών ευθυνών για τη νέα απόδραση από...

Ούτε καν σκέψη για ανάληψη πολιτικών ευθυνών για τη νέα απόδραση από τις Κεντρικές Φυλακές!

Πλήρης συγκάλυψη από τα ελεγχόμενα ΜΜΕ του κατεστημένου, των κυβερνώντων της Δεξιάς (και επί Αναστασιάδη και επί Χριστοδουλίδη) τα οποία τώρα, «ουδέν μεμπτόν» βλέπουν, σ’ αντίθεση με το πως χειρίστηκαν την κυβέρνηση Δημ, Χριστόφια!

-

Όταν το 2008, επί διακυβέρνησης Δημήτρη Χριστόφια, απέδρασε από ιδιωτικό Νοσοκομείο ο Κίτας και αν και συνελήφθη σε μερικές ώρες, η αντιπολίτευση του ΔΗΣΥ έκανε τόσο θόρυβο και τα κανάλια παρουσίασαν τόσα σενάρια επιστημονικής φαντασίας που πιστέψαμε πως κινδυνεύαμε όσοι κυκλοφορούσαμε μετά τις απογευματινές ώρες.

  • Ο Υπουργός Κύπρος Χρυσοστομίδης, σε μια και μοναδική πράξη πρωτοφανούς ευθιξίας για τα κυπριακά δεδομένα, παραιτήθηκε.

Επί Αναστασιάδη έγιναν τουλάχιστον 5 αποδράσεις κρατουμένων και δύο θάνατοι φυλακισμένων εντός των φυλακών αλλά η ευθιξία είχε πάει διακοπές και ξέχασε να επιστρέψει, τα δε κανάλια, δεν είδαν, δεν άκουσαν, δεν είχαν άποψη.

Πριν μερικές μέρες απέδρασε κρατούμενος από δημόσιο νοσοκομείο, αλλά και πάλιν, εφόσον η κυβέρνηση είναι της Δεξιάς και Άκρας Δεξιάς και ουχί της Αριστεράς, τα κανάλια ουδέν μεμπτόν ή αξιοσημείωτον είδαν και ο Υπουργός Δικαιοσύνης ούτε που σκέφτηκε να παραιτηθεί.

  • Θα μου πείτε με αυτές τις κυβερνήσεις, πού βλέπεις το παράξενο;

Στα ίδια και συνήθη βαδίζουμε. Αυτή η σήψη και η παρακμή που κατατρώγει τη χώρα εις ουδέν επλήγη από κάποια πολιτική ή νομοθετικό έργο της προηγούμενης και της παρούσας κυβέρνησης. Ουδεμία ενέργεια έγινε προς υποστήριξη όσων υπεσχέθη ξεκάθαρα ο κ. Χριστοδουλίδης. Απλά η πολιτική εξακολουθεί να ασκείται με τις ίδιες συμπεριφορές που υπήρξαν στο επίκεντρο της εποχής Αναστασιάδη.

Διαβάστε Επίσης