Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΕΝΤΥΠΗ ΓΝΩΜΗΚΥΠΡΙΑΚΟ: Η βρόμικη δουλειά από τους ακραίους εθνικιστές!

ΚΥΠΡΙΑΚΟ: Η βρόμικη δουλειά από τους ακραίους εθνικιστές!

Ανέλαβαν δράση για να σκοτώσουν προτού καν γεννηθεί και τη νέα προσπάθεια αναζήτησης λύσης! >>> Στη νέα έκδοση της εβδομαδιαίας πολιτικής εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» – ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΠΡΑ – ΜΗΝ ΤΗ ΧΑΣΕΤΕ!

-

Κυκλοφόρησε η νέα έκδοση της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ». Ζητήστε την από τα περίπτερα και διαβάστε ανάμεσα σ’ άλλα:

1. ΚΥΠΡΙΑΚΟ: Η βρόμικη δουλειά από τους ακραίους εθνικιστές! Ανέλαβαν δράση για να σκοτώσουν προτού καν γεννηθεί και τη νέα προσπάθεια αναζήτησης λύσης!

2. Διαιώνιση του διχοτομικού στάτους κβο και σε βάθος χρόνου αναβάθμιση της οντότητας στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου στο πρότυπο της ένταξης στο Συμβούλιο της Ευρώπης, με ελληνική πρόταση, του Κοσσόβου που αποσχίστηκε από τη  Σερβία!

3. Ο ένας «δυο κράτη» και ο άλλος μασημένα λόγια! Πυρά από τη Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ προς Τατάρ αλλά και προς Χριστοδουλίδη!

Διαβάστε ακόμη στη νέα έκδοση της ΓΝΩΜΗΣ:

1. Φιέστα στο Μακάριο Νοσοκομείο με ναζιστικούς χαιρετισμούς! ΑΚΕΛ και Οικολόγοι ζητούν εξηγήσεις από το υπουργείο Υγείας και τον ΟΚΥπΥ

2. Κτυπούν καμπάνες από την Ε.Ε. για το υψηλό δημόσιο χρέος της Κύπρου!• Αν δεν φέρουμε το νου μας ως κράτος, σύντομα θα κτυπούμε όλοι το κεφάλι μας στον τοίχο!

3. Eurovision 2024:  Έκοψαν την Παλαιστινιακή μαντήλα, όχι όμως και τα σύμβολα του κράτους δολοφόνου!• Πολιτική δυο μέτρων και δυο σταθμών • Ο Eric Saade κατακεραυνώνει την EBU!

4. «Ενωμένοι κατά της γενοκτονίας!»• Φουντώνει το κίνημα αλληλεγγύη προς τους Παλαιστινίους στα πανεπιστήμια του κόσμου

5. Ξεπέρασε τα €10,6 δισεκατομμύρια το χρέος του κράτους προς το ΤΚΑ! • Η κυβέρνηση επιμένει να βάζει χέρι στα λεφτά των εργαζομένων θέτοντας σε κίνδυνο τη βιωσιμότητα του Ταμείου Κοινωνικών Ασφαλίσεων!

6. Υπαρκτός ο κίνδυνος επέκτασης του πολέμου Ρωσίας-ΝΑΤΟ! • Ανάλυση με φόντο τη σύγκρουση Ανατολής – Δύσης στην Ουκρανία

7. ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Η διαβάθμιση «παίζεται» και φέτος εκτός γηπέδων!

8. ΚΟΑ και υπουργείο Άμυνας βάζουν ταφόπλακα στον Κυπριακό Αθλητισμό!•  Έντονες αντιδράσεις προκαλείτο πρωτόκολλο για τους «στρατεύσιμους αθλητές»!

Αυτά και άλλα πολλά στη νέα έκδοση της ΓΝΩΜΗΣ

και όπως πάντα  με πολιτικές αναλύσεις, καυστικά σχόλια,

παραπολιτικά  και  πολιτική  γελοιογραφία

ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ – ΜΗΝ ΤΗ ΧΑΣΕΤΕ!

Διαβάστε Επίσης