Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΕΝΤΥΠΗ ΓΝΩΜΗΣτη «ΓΝΩΜΗ»: Μπάχαλο στο ΔΗΣΥ με τις διαδικασίες επιλογής υποψηφίων – Οριστική...

Στη «ΓΝΩΜΗ»: Μπάχαλο στο ΔΗΣΥ με τις διαδικασίες επιλογής υποψηφίων – Οριστική η παραίτηση του, διαμηνύει ο Μάριος Πελεκάνος

Στη νέα έκδοση της εβδομαδιαίας εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ». ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ – ΜΗΝ ΤΗ ΧΑΣΕΤΕ!

-

Κυκλοφόρησε η νέα έκδοση της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ». Ζητήστε την από τα περίπτερα και διαβάστε ανάμεσα σ’ άλλα:

1. Μπάχαλο στο ΔΗΣΥ με τις διαδικασίες επιλογής υποψηφίων

2. Οριστική η παραίτηση του, διαμηνύει ο Μάριος Πελεκάνος. Αντί απάντησης στις προτροπές για «δεύτερες σκέψεις»  προαναγγέλλει ότι το επόμενο διάστημα «θα πούμε περισσότερα για τους λόγους της παραίτησής μου από τη θέση του αντιπροέδρου του Συναγερμού»

Διαβάστε ακόμη στη νέα έκδοση της ΓΝΩΜΗΣ:

1. ΚΥΠΡΙΑΚΟ: «Διπλή γραμμή» ακολουθεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης και σκοτώνει κάθε ελπίδα για λύση – επανένωση!

2. Εφαρμόζουν τώρα, σε όλη την Ε.E. όσα επέβαλαν πειραματικά στην Κύπρο! Μοναδική έγνοια των πολυεθνικών είναι πως θα αυξήσουν τα κέρδη τους αδιαφορώντας για τους λαούς, είτε τους εργαζόμενους, είτε τους αγρότες, είτε τους μικρομεσαίους

3. Τρομακτικές αυξήσεις στις ταρίφες του λιμανιού, εκτοξεύουν τις τιμές. Υπερχρεώνουν τους επιχειρηματίες για τις εισαγωγές εμπορευμάτων και πρώτων υλών  και αυτοί μετακυλούν τα αυξημένα κόστη στους καταναλωτές!

4. Τιμές σε πρωτοπόρους αγωνιστές της ειρήνης. Σε έντονο κλίμα συγκίνησης η τελετή απονομής του Παγκύπριου Βραβείου Ειρήνης για το 2023

5. ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024 – Αρθρογραφία υποψηφίων ευρωβουλευτών:

Γιώργος Γεωργίου:   Οι κινητοποιήσεις των λαών που διεκδικούν μια πιο ανθρώπινη Ευρώπη μας δείχνουν τον δρόμο

Άννα Θεολόγου: Οι παγίδες στο «Σχέδιο Ενοίκιο έναντι Δόσης» – Οι κίνδυνοι για τους πολίτες από καταχρηστικές ρήτρες στη σύμβαση!

΄Αντρος Γ. Καραγιάννης: Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας

6. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: H ώρα της αλήθειας για όλους τους μονομάχους. Οι έξι πρωταγωνιστές του άνω διαζώματος θα τα δώσουν όλα μέχρι τελικής πτώσης για τον τίτλο και τα Ευρωπαϊκά εισιτήρια. Σφαγή και στα κάτω στρώματα της βαθμολογίας!

Αυτά και άλλα πολλά στη νέα έκδοση της ΓΝΩΜΗΣ

και όπως πάντα  με πολιτικές αναλύσεις, καυστικά σχόλια,

παραπολιτικά  και  πολιτική  γελοιογραφία

ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ – ΜΗΝ ΤΗ ΧΑΣΕΤΕ!

Διαβάστε Επίσης