Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΑΠΣΕ: ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 05/11,ΩΡΑ 4 Μ.Μ.,ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΛΗΔΡΑΣ ΣΤΗ...

ΠΣΕ: ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 05/11,ΩΡΑ 4 Μ.Μ.,ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΛΗΔΡΑΣ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΛΑΟ

-

Το Παγκύπριο Συμβούλιο Ειρήνης (ΠΣΕ)  με ανακοίνωση του καλεί όλες και όλους τους φιλειρηνιστές καθώς και τα οργανωμένα σύνολα να λάβουν μέρος στην εκδήλωση Αλληλεγγύης με τον Παλαιστινιακό Λαό που διοργανώνει την Κυριακή, 5 Νοεμβρίου, ώρα 16:00 μ.μ. στο Άνοιγμα της Οδού Λήδρας στη Λευκωσία, ώστε να δυναμώσει η απαίτηση για άμεση κατάπαυση του πυρός και να τερματιστεί το έγκλημα του κράτους του Ισραήλ στη Γάζα.

  • Απαιτούμε να τερματιστεί η γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού!
  • Απαιτούμε να ανοιχτούν δίοδοι για να επιτραπεί η διεθνής ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα.
  • Η Ισραηλινή κατοχή, ο εποικισμός της Παλαιστίνης και ο αποκλεισμός της Γάζας πρέπει να τερματιστούν!

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή μας στον πολύπαθο Παλαιστινιακό λαό και στις φιλειρηνικές δυνάμεις του Ισραήλ που αγωνίζονται για ειρήνη και ασφάλεια στη Μέση Ανατολή και στηρίζουμε το αίτημά τους για δημιουργία ανεξάρτητου, κυρίαρχου παλαιστινιακού κράτους, όπως προνοούν τα Ψηφίσματα του ΟΗΕ.

Αλληλεγγύη με τον Παλαιστινιακό Λαό! Λευτεριά στην Παλαιστίνη!

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΕΛ

Το ΑΚΕΛ απευθύνει κάλεσμα για συμμετοχή στην κινητοποίηση που οργανώνει το Παγκύπριο Συμβούλιο Ειρήνης, την Κυριακή 5 Νοεμβρίου, ώρα 16:00 μ.μ. στο άνοιγμα της Οδού Λήδρας για να δυναμώσουμε την φωνή του φιλειρηνικού Κινήματος ανά τον κόσμο που απαιτεί κατάπαυση του πυρός.

Καλούμε κάθε άνθρωπο που αγαπά την ειρήνη να ενισχύσει με την παρουσία του την Εκδήλωση Αλληλεγγύης με τον Παλαιστινιακό Λαό για ν΄απαιτήσουμε τερματισμό της γενοκτονίας του Παλαιστινιακού λαού, άνοιγμα διόδων για να επιτραπεί η διεθνής ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα, τερματισμό της κατοχής, του εποικισμού και του αποκλεισμού, ειρήνη και ασφάλεια στη Μέση Ανατολή και σεβασμό στα Ψηφίσματα των Ηνωμένων Εθνών.

Διαβάστε Επίσης