Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΣΤΗΛΕΣΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑΟ Κούσιος, ο CEO της Ράσο Λτδ και ο Φ(οβερ)ούλη… AΛΛΑ...

Ο Κούσιος, ο CEO της Ράσο Λτδ και ο Φ(οβερ)ούλη… AΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ – Με το Νικόλα ΠΑΥΛΑΚΗ

-

Κυριάκος Κούσιος, ως… «δικηγόρος του διαβόλου», άλλως ως καθηκόντως λογοδοτών εκ μέρους του «μεγάλου άρχοντα», είπε και λάλησε για την έκθεση της GRECO: «Τα κόμματα παραποιούν βάναυσα την αλήθεια»

Αχ κύριε Κυριάκο μας, πού ξέρει η κυβέρνηση του μπάρπα τη λέξη αλήθκεια;  Εσσιη πολλά χρόνια που έποιασεν διαζύγιον.  Τωρά στην έκθεσην της Greco που καταγράφει την διαφθοράν.  Είπεν μας ο κύριος Κυριάκος μας ότι δεν ένει για την κυβέρνηση που γράφει αλλά …. για τους ανεξάρτητους θεσμούς τζιαί ότι τα κόμματα περιπαίζουν μας.  Εθκιάβασα την τζαί κάμνουν την κυβέρνηση ολοπούρπουλλη για τον τρόπο που πουλούν τα διαβατήρια όπως τα φουστούτζια  εν τζιαί εν οι … ανεξάρτητοι θεσμοί που πουλούν τούτα τα διαβατήρια αλλά η κυβέρνηση του μπάρπα τζιαί τους «πελάτες» φέρνουν τους τα μεγάλα ελεγκτικά/ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ  γραφεία τζιαί οι μεγάλοι κατασκεαστες ακινήτων εισπράττοντας εκατομμύρια για τούτην την «θεάρεστη» πράξην τους.  Anladin mi;  Να σας το πεί  τούρτζικα έναν μηδενικό άμπα τζιαί καταλάβετε

 

                                           *****************************

Ο CEO της εταιρείας Ράσο Λτδ, εδήλωση με… περηφάνεια:  «Σχετικά με τις ποινές των ιερωμένων ο Πρόεδρος με ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ και με ρώτησε τι πρέπει να κάμει η κυβέρνηση»!

Ακατάχνωτα τζιαί αναγέλαστα αν δεν έπιανεν τον συμπρόεδρον να τον ρωτήσει, ποιον θα έπιανεν; Τον Πάπα της Ρώμης;  Τζιαί ότι του πει ο συμπρόεδρος  σούζει καούκκον. Δύο μέτρα τζιαί δκυό σταθμά.  Εν τζιαί φαντάζουμε ο μπάρπας να του είπεν να μειώσει τα ενοίκια που τα καταστήματα που νοικιάζουν που κοντά του μικροκαταστημάρχες τζιαί όταν αποτάθηκεν κοντά του η ΠΟΒΕΚ είπεν τους γιόκ εν πολλά τα έξοδα τζιαί λία τα έσοδα για φέτη. ΄Αλλον το να είσαι εκπρόσωπος του θεου τους στην γη τζιαί άλλον businessman.   Εν τζιαί είπεν μας όμως αν του εζήτησεν κρατικήν ενίσχυση για μείωση των εσόδων του …. Ομίλου γιατί εν πολλών λογιών οι επιχειρήσεις τους. Αλλά τζιαί να το εσυζητήσαν τζιαί να επάρτηκεν απόφαση τζιείνοι παπάδες τζιείνοι τατάδες τζιείνοι πρόεδρος τζιαί συμπρόεδρος

 

                                                                                    ************************

Γιώργος Σαββίδης της δικαιοσύνης είπεν μας: «Δεν αποσκοπούμεν ούτε στο να πάρουμε χρήματα, ούτε να κάνουμε φοροεισπρακτική πολιτική ούτε να δημιουργήσουμε φοβία στον κόσμο»

Τζιαί τούτα ΔΕΝ τα είπε για τροχαίες παραβάσεις αλλά σε όσους έχουν επιχειρήσεις τζιαί ΔΕΝ  συμμορφώνονται στα μέτρα της  κυβέρνησης για τον κορωνοϊό που διερωτούμαι ποιοι που  τους  δεκάδες συμβουλάτορες πάνω στο προεδρικόν τους εσυμβουλέψαν γιατί τους επιδημιοολόγους δεν τους ακούν ποιόν.  Πρώτον κύριε Γιώρκο μας δεν ένει πρωταπριλιά με τούτα που είπες τζιαί δεύτερον εν τζιαί εν αντροπή να πείτε ότι τούτη εν η πρόθεση  εκτός τζιαί αν δεν σας ενημερώνει ούλλους ο μπάρπας παρά μόνον τον μαθητευόμενο μάγο.  Διαφορετικά ήνταλλος εννά φκάλει η κυβέρνηση του μπάρπα στο εκατονταπλάσιο τους μισθούς, τα επιδόματα σε όσους έκλεισεν τες δουλειές με πρόφασην τον κορωνοϊό;  Τζιαι μες την πούγκαν μας θα μπείτε τζιαί φορομπηκτική πολιτική ένει τζιαί ποιος θα αντέξει με τούτα τα μεγάλα πρόστιμα οι μόνοι που θα αντέξουν εν οι μεγαλοκαρχαρίες.

 

                                                                 *************************

Ο μπάρπα Νίκος σε συνέντευξη του είπεν ότι εν έτοιμος να δώκει μέρος των εσόδων που το φυσικό αέριο στους συμπατριώτες μας Τουρκοκύπριους

΄Ημαρτον σου σσιεϊττάνη μου, δεν εξηγείται διαφορετικά. Τρολάρει μας όπως λαλούν οι μητσσιοί.  Ακόμα ΔΕΝ είδαμεν τίποτε τζιαί ούτε θα τα δούμεν ποττέ τζιαί Johnnie ούπς σόρρυ τζιαί Γιαννήν τον βκάλαμε;  ΄Ηνταν που εν να τους δώκει που το ΜΗΔΕΝ, γιατί μηδέν από μηδέν ίσον μηδέν. 

 

                                               **********************

 

 

Ο Φ(οβερ)ούλης έκαμεν come back μετά το κράξιμον τζιαί εδήλωσε: «Ο Νικόλας δεν έχασε όσες φορές συνεργαστήκαμε»…

Καταχρεωμένε μου άρκοντα δεν ένει μόνον ο Νικόλας που δεν έχασε αλλά τζιαί οι τράπεζες  που εν πάντα κερτισσιημιές. Τούτον εξήχασες να το πείς.  Ο μόνος που χάννει πάντα που τούτην την συνεργασία εν ο κυπριακός λαός αλλά από ότι φαίνεται πάει το πουλάκι Νικόλας, επέτασεν αναγκαστικά. Επήραν σας ούλλοι χαπάριν. 

 

Διαβάστε Επίσης