Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΣΤΗΛΕΣΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑO Φ(οβερ)ούλλης, τα κοτοπουλλάκια και άλλα τεινά και πονηρά…

O Φ(οβερ)ούλλης, τα κοτοπουλλάκια και άλλα τεινά και πονηρά…

-

Τζιείνον όμως που τραβά την προσοχή τζιαί παράλληλα την οργή ένει όταν σύρνει την ατάκα ότι τούτη η κυβέρνηση δεν ένει για να κόφκει «τσιεκκούθκια» λαλεί το τζιαί να ξαναλαλεί του τζιαί ούλλοι ξέρουμεν που θέλει να του πάει αλλά ακόμα τζιαί τα βρέφη επήραν τους χαπάριν.  Θέλει να πεί για όσα εκατηγορούσαν τον μακαρίτην τον σύντροφο με τα περιβόητα τσιεκκούθκια που τα ριάλια που εδιούσαν επιχειρηματίες στο προεδρικό για να τα διούν σε ευπαθείς ομάδες τζιαί τούτον εγίνετουν με ούλλες τες κυβερνήσεις με την μόνη διαφορά ότι επί διακυβέρνησης του σύντροφου Δημήτρη η Γενική Ελέκτρια τότε η Χρυστάλλα Γιωρκάτζη είπεν ότι της εδιούσαν λίστα που επηαίναν τα ρυάλια μέχρι το τελευταίο σεντ πράμα που δεν έκαμνεν καμιά άλλη κυβέρνηση. 

***********************************

΄Οσον αφορά την Αβερωφιανή θεωρία ότι η «κυβέρνηση δεν ένει για να μοιράζει τσσιεκκούθκια» θα του αποδείξω  ότι είτε κάμνει μεσάνυκτα είτε λαϊκίζει, ως συνήθως…  

΄Εναν δίκαιο το έσσιη όμως τούτη η κυβέρνηση ένει για να μοιράζει θέσεις τζιαί αξιώματα σε «άριστους».  Ακου Φ(οβερ)ούλη να μάθεις στην Φιλανδία ελειτούργησεν έναν τέτοιον σχέδιο σε δοκιμαστική βάση πριν την πανδημία τζιαί συνεχίζει του. 

Η Ισπανία εν η πρώτη χώρα στην Ευρωπαϊκή ΄Ενωση που υιοθέτησεν τον καθολικόν μισθόν για ούλλον τον λαό δηλαδή «τσιεκκούθκια» κατά το Φ(οβερ)ούλη.  Επίσης η ιδέα για την υιοθέτηση του βασικού μηνιαίου μισθού των 1000 ευρώ για ούλλους κερτίζει έδαφος στην Ευρώπη.  Τους συμβουλάτορες ήντα τους έσσιη τζιαί ππιερώνει τους  εν του λαλούν τίποτε για τούτα τα «τσιεκκούθκια»;  ΄Οσπου τούτος ο λαός διοικάτε που έτσι άτομα θα ακούμεν τα ίδια τζιαί σσιηρόττερα!                                                                                                                               

 

                                                                             *********************************

Τη λαϊκή ρήση «δάσκαλε που δίδασκες τζιαι λόον εν εκράτες», μας θύμισαν τα καμώματα του Δημάρχον Αραδίππου που όπως λαλούν τζιαί διεθνή στοιχεία ο Δήμος του, σε αναλογία πληθυσμού εν η κοινότητα με τα παραπάνω κρούσματα κορωνοϊού ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!

Τη Μεγάλη Πέμπτη έστειλεν ούλλους τους δημότες του μήνυμα με SMS να βαωθούν σπίθκια τους, να τηρούν την καραντίνα για να μεν δακτυλοδείχνουν ούλλοι στον Μπανανοκαύκαλον τον Δήμο τους.  Τούτα φαίνεται ισχύαν για ούλλους τους άλλους εκτός που τζιείνον που επήεν εκκλησσιάν το Μεγάλον Σάββατον τζιαί μάλιστα υπάρχει τζιαί βίτεο που τον έδειχνεν να κοινωνά.  Η αστΕνομία, κατά τον μακαρίτη Κίκη Γιάγκου, έκοψεν του λαπόρτον τζιαί επιέρωσεν 300 ευρώ αλλά ο Υπουργός Δικαιοσύνης είπεν ότι η υπόθεση δεν έκλεισεν με 300 ευρώ γιατί πρόκειται για τον άρχοντα του Δήμου.  Να χαρείς κύριε Σαββίδη μας άφης το πράμαν ως δαμαί γιατί εννά ανοίξεις φάλλιες. 

Αθθυμήζω σε που όταν ο προηγούμενος υπουργός εσωτερικός τζιαί τωρά αντικατέστησεν τον Χαρούλη μας είπεν ότι ο Δήμος Αραδίππου θα εσυγχωνεύκετουν με τον Δήμο Λάρνακας ποιος τον είδε τζιαί δεν εφοήθηκεν.  Απείλαν ότι εν να φβκάλει στην φόραν ούλλα τα συναγερμικά άπλυτα της περιοχής για αυτόν αφήστε τον ήσυχο γιατί πόσα να αντέξει ο Φ(οβερ)ούλης ;  Κανεί του  ο μπάρπα Νίκος έστειλεν του τον Χαρούλη  υπό μορφή δώρου μετά κορδέλλας.  

                                                                              ***************************** 

Πρόδρομος Πετρίδης, ο άρκοντας του Αποελίν εδήλωσεν: «Ο Μπέργκ έδεσεν με τους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας»

-Δεν περνά ημέρα που να μεν βκει να πει την κουβένταν του ο κος Πρόδρομος με το χαϊδευτικόν όνομα Μάκης.  Εκατάντησεν όπως τον μαϊτανόν που εγεμώσαν τα λασάνια της μάνας μου.  Πάντως τούτη η δήλωση του εν ύποπτη. 

Παρακαλείται ο κύριος Παπασταύρου να «δείσει» τον μάστρε Μπέργκ με 10ετες συμβόλαιο γιατί από ότι φαίνεται ο κος Μάκης έβαλεν τον στο μάτι άσχετα αν τζιαί εν λίον τζιαιρόν που ήρτεν στην Κύπρο ο μάστρε Μπέργκ έμαθεν τους τούτους ούλλους που έξω τζιαί ανακατωτά. 

                                                                              ***************************** 

Τζιαί κάτι άλλον που πρέπει να μάθετε ούλλοι περί Πρόδρομου και Φ(οβερ)ούλη:  Το χωρκόν Αρκάκα βκάλλει καλούς ανθρώπους όπως βκάλλουν τζιαί ούλλα τα χωρκά. Βκάλλουν καλούς τζιαί κακούς με την μόνη διαφορά ότι η Αρκάκα έβκαλεν τζιαι αλλουπούς, ο ένας εν ο γνωστός, ο άλλος που εν άγνωστος στους πολλούς: Εν ο κος Πρόδρομος γιατί κατά το ήμισι έσσιη καταγωγήν που την Αρκάκαν… Τωρά, αν φτάνει τζιαί συγγενής με τον άλλον αλουπόν, τούτον …. εν άγνωστον

ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΥΛΑΚΗΣ

 

Διαβάστε Επίσης