Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΕΝΤΥΠΗ ΓΝΩΜΗΠάτμος, Βόλος, Σάμος, Ρόδος: Νέα 5νθήμερη κρουαζιέρα (07-12/10/2019) με τη ΓΝΩΜΗ με...

Πάτμος, Βόλος, Σάμος, Ρόδος: Νέα 5νθήμερη κρουαζιέρα (07-12/10/2019) με τη ΓΝΩΜΗ με ειδικό εκπτωτικό κουπόνι

-

 5ήμερη κρουαζιέρα   07– 12 Οκτωβρίου 2019

>>> Προγραμματίστε έγκαιρα τις διακοπές σας. Για κρατήσεις – πληροφορίες στα τηλέφωνα: 22 311 873 99 467 359

Πάτμος: Ηρεμία, μυσταγωγία

και παρθένα ομορφιά

– Το νησί που πρέπει να επισκεφθείς

Η Πάτμος είναι ένα από τα πιο όμορφα και ανέγγιχτα νησιά της Ελλάδας. Παρά το γεγονός πως προσελκύει πολύ κόσμο για τη θρησκευτική του αξία, καθώς εκεί βρίσκεται το σπήλαιο της Αποκάλυψης.

Οι μαγευτικές παραλίες του, τα πολύχρωμα χωριά και η πολιτιστική κληρονομιά του τόπου, δεν μπορούν να αφήσουν ασυγκίνητο κανέναν επισκέπτη. Η ηρεμία που νιώθει κανείς από την πρώτη στιγμή που πατά τα χώματα της Πάτμου, καθώς και τα έντονα μυσταγωγικά στοιχεία του, το τοποθετούν ψηλά στη λίστα με τα νησιά που θα πρέπει να επισκεφτείς -τουλάχιστον- μία φορά στη ζωή σου.

Ο Βόλος με τους ανοιχτόκαρδους

ανθρώπους του!

Στους πρόποδες του πανέμορφου βουνού των Κενταύρων, του Πηλίου, μία σαγηνευτική πόλη ξεδιπλώνεται και με τη γοητεία της μαγεύει τον κάθε περαστικό που την πλησιάζει. Ο Βόλος, δεν χωρά συστάσεις και περιττά λόγια. Καταφέρνει με το όνομά του και τις ομορφιές του, με τη φιλοξενία και τους ανοιχτόκαρδους ανθρώπους του, να γίνεται μία διαχρονική αξία για την κάθε ταξιδιάρα ψυχή.

Σ’ αυτό το μέρος, οι προτεραιότητες αλλάζουν, είτε πατάτε το πόδι σας για πρώτη είτε για χιλιοστή φορά. Ξεκινήστε την περιπλάνησή σας από τα ταβερνάκια-τσιπουράδικα της παραλίας, αφού Βόλος χωρίς τσίπουρο δεν υφίσταται.

Καθίστε σε κάποιο από τα τραπέζια των μαγαζιών που στήνονται με χωροταξική σειρά, κατά μήκος της παραλίας, και παραγγείλετε ένα ατομικό μπουκαλάκι τσίπουρου. Οι «ειδικοί» στην τέχνη του καλού φαγητού και του αποστάγματος θα σας το φέρουν συνοδεία ενός δίσκου από δεκάδες μεζέδες, ενώ κάθε φορά που θα σηκώνετε το χέρι για τσίπουρο… η διαδικασία θα παραμένει ίδια.

Σάμος – Το νησί που θα σας μαγέψει!

Σε αυτό το καταπράσινο νησί στην άκρη του Αιγαίου, την Σάμο, ανάμεσα σε πευκοδάση και ελαιώνες, σε εκτάσεις με εσπεριδοειδή και εύφορους αμπελώνες, θα ανακαλύψετε μύθους και ιστορικές αλήθειες.

Εδώ γεννήθηκε η θεά Ήρα, γυναίκα του Δία· εδώ και ο περίφημος αστροφυσικός Αρίσταρχος, που πρώτος διατύπωσε τη θεωρία για την κίνηση της γης· και εδώ είδε για πρώτη φορά το φως του ήλιου ο μέγας μαθηματικός, ο Πυθαγόρας.

Σε αυτό το νησί του Βορείου Αιγαίου, με τις πεντακάθαρες θάλασσες, τους παραδοσιακούς ορεινούς οικισμούς, τα εκλεκτά τοπικά προϊόντα και το καλόπιοτο, γλυκό σαμιώτικο κρασί, το όνειρό σας  για αξέχαστες διακοπές γίνεται πραγματικότητα.

Σε αυτό το νησί θα μαγευτείτε!

Ροδός – Εκεί που το Βουνό

και η θάλασσα γίνονται ένα!

Η Ρόδος συνδυάζει μοναδικά το βουνό με τη θάλασσα, αποτελώντας έναν ιδανικό προορισμό για κάθε εποχή του χρόνου. Το απαράμιλλο φυσικό τοπίο συμπληρώνουν μοναδικά οι φυσικές ομορφιές της περιοχής.

Ένα μαγευτικό μέρος που αποτελεί πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών, λόγω των μοναδικών χαρακτηριστικών που διαθέτει. Φημίζεται ιδιαίτερα για τη φυσική ομορφιά του, καθώς έχει έντονη βλάστηση, τρεχούμενα νερά, πηγές, λίμνες και ορμίσκους.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

>>> Προγραμματίστε έγκαιρα τις διακοπές σας. Για κρατήσεις – πληροφορίες στα τηλέφωνα: 22 311 873 99 467 359

Ο τιμές ξεκινούν από 425 ευρώ το άτομο, ενώ παιδιά από 2 μέχρι 12 ετών ταξιδεύουν με πάρα πολύ χαμηλές τιμές (Κάτω των 2 ετών ταξιδεύουν ΔΩΡΕΑΝ)

5ήμερη κρουαζιέρα   07– 12 Οκτωβρίου 2019

Πάτμος, Βόλος, Σάμος και Ρόδος

Αναχώρηση από το λιμάνι Λεμεσού τη Δευτέρα 07 Οκτωβρίου 2019

και επιστροφή το Σάββατο 12 Οκτωβρίου  2019

 

 

Διαβάστε Επίσης