Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΒΟΥΛΗΑ. Κυπριανού: Το ΑΚΕΛ δεν γονατίζει μπροστά σε τραμπούκους

Α. Κυπριανού: Το ΑΚΕΛ δεν γονατίζει μπροστά σε τραμπούκους

-

Ο κ. Κυπριανού είπε ότι «είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι έχουμε δημοκρατία» και σημείωσε πως «οι ίδιες αντιλήψεις είναι εκείνες που μας οδήγησαν στη μεγάλη καταστροφή του 1974».

«Το ΑΚΕΛ δεν πρόκειται να τους κάνει το χατίρι. Το ΑΚΕΛ δεν γονατίζει μπροστά σε κανένα, είτε αυτός ονομάζεται Ακιντζί, είτε ονομάζεται Αναστασιάδης, είτε ονομάζεται τραμπούκοι, διότι περί τραμπούκων πρόκειται» δήλωσε.

Σημείωσε δε ότι «το ΑΚΕΛ θέτει πάνω απ` όλα τα συμφέροντα της Κύπρου και του κυπριακού λαού και θα εξακολουθήσει να εργάζεται στοχοπροσηλωμένα με στόχο την επίτευξη λύσης».

«Εμάς μας ενδιαφέρει περισσότερο από κάθε άλλο να αποκαταστήσουμε την προδοσία που έκαμαν κάποιοι, πρόγονοι αυτών των ανθρώπων που βρίζουν σήμερα, γιατί δεν θέλουμε να βλέπουμε, ούτε τη σημαία πάνω στον Πενταδάκτυλο, ούτε να μη μπορούμε να κυκλοφορήσουμε ελεύθερα στη χώρα μας. Και για να το πετύχουμε αυτό, ο μόνος τρόπος είναι να λύσουμε το Κυπριακό, να απελευθερώσουμε και να επανενώσουμε τον τόπο μας. Ό,τι και να λένε, λοιπόν, να ξέρουν ότι δεν πρόκειται να μας γονατίσουν» κατέληξε.

Διαβάστε Επίσης