Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΔ.Σ. ΟΜΟΝΟΙΑΣ: Λύπη για τη στάση της Θύρας 9 και τη συνειδητή...

Δ.Σ. ΟΜΟΝΟΙΑΣ: Λύπη για τη στάση της Θύρας 9 και τη συνειδητή δημιουργία κλίματος έντασης και διχόνοιας

-

Επαναλαμβάνουμε, αναφέρεται στην ανακοίνωση,  τη θέση μας ότι οι απειλές, οι εκβιασμοί και τα τελεσίγραφα ουδέποτε προσέφεραν οποιαδήποτε διέξοδο στην προσπάθεια επίλυσης προβλημάτων. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο, απέδειξε έμπρακτα ότι μέλημά του ήταν η διαμόρφωση μιας υγιούς σχέσης με τους φιλάθλους και ειδικά τους οργανωμένους. 

Έκανε τολμηρά και ειλικρινή βήματα για το καλό του συλλόγου, κάνοντας αποδεκτά αρκετά αιτήματα των οργανωμένων φιλάθλων, όπως η παραχώρηση εισιτηρίων και το δικαίωμα πώλησης προϊόντων της Θύρας 9 στο βόρειο πέταλο. 

Αυτά που δεν θα γίνουν ποτέ αποδεκτά είναι τα τελεσίγραφα και οι εκβιασμοί. 

Η στήριξη προς τα δυο μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τα οποία πρόσφεραν πολύχρονες υπηρεσίες, είναι δεδομένη και η ευθύνη είναι συλλογική.

Με λύπη διαπιστώνουμε ότι η θέληση για συνεργασία και ενότητα δεν είναι αμφίδρομη. 

Δυστυχώς, σε μια δύσκολη ώρα, αντί να επικρατεί ο διάλογος και ο αλληλοσεβασμός, επιλέγεται ο δρόμος της απειλής και της δημόσιας αντιπαράθεσης. Φαίνεται ότι η καλή θέληση εκλαμβάνεται ως αδυναμία.

Το τελευταίο που έχει ανάγκη ο σύλλογος αυτή τη στιγμή είναι ανεύθυνες ενέργειες που να δυσχεράνουν περαιτέρω την οικονομική και αγωνιστική του κατάσταση.

Θυμίζουμε ότι η λέξη ΟΜΟΝΟΙΑ, δείχνει την αντίθεσή της προς τον διχασμό και τη διάσπαση.

Συνεχίζοντας την πάγια πολιτική του συλλόγου, καλούμε την ύστατη σε διάλογο τη Θύρα 9 για το καλό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και μόνο. 

Σε διαφορετική περίπτωση, το Διοικητικό Συμβούλιο είναι αποφασισμένο να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να προστατεύσει την ομάδα».

 

 

Διαβάστε Επίσης