Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΚΥΠΡΙΑΚΟΟ Σερ Στέλιος Χατζηιωάννου εξαγγέλλει για 9η συνεχή χρονιά το Διαγωνισμό Βραβείων...

Ο Σερ Στέλιος Χατζηιωάννου εξαγγέλλει για 9η συνεχή χρονιά το Διαγωνισμό Βραβείων Δικοινοτικής Συνεργασίας 2017

-

Σκοπός του φιλανθρωπικού έργου του Σερ Στέλιου Χατζηιωάννου είναι η ενίσχυση των κοινωνικο – οικονομικών δεσμών μεταξύ των δυο κοινοτήτων στο νησί, καθώς και η ενθάρρυνση συνεργασιών μεταξύ Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων. Ο Σερ Στέλιος θα προσφέρει φέτος για πρώτη φορά στους νικητές το ποσό των €750.000 (το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί στην ιστορία του θεσμού, με 50% αύξηση σε σχέση με το ποσό που προσφέρθηκε τον προηγούμενο χρόνο), βραβεύοντας συνολικά 75 δικοινοτικές ομάδες, οι οποίες μπορούν να κερδίσουν €10.000 η κάθε μια. Από το 2009, συμπεριλαμβανομένης και της φετινής χρονιάς, η συνολική αξία των βραβείων που προσφέρονται με απώτερο στόχο την προώθηση της διαρκούς ειρήνης στο νησί, ανέρχεται στα €2.750.000.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο Διαγωνισμό Βραβείων Δικοινοτικής Συνεργασίας του 2016, σημειώθηκε ρεκόρ συμμετοχών, αφού περισσότερες από 200 δικοινοτικές ομάδες, διεκδίκησαν ένα από τα 50 βραβεία που δόθηκαν. Ακολουθώντας την πρακτική της περσινής χρονιάς, αιτήσεις για συμμετοχή στα Stelios BiCommunal Awards 2017, θα γίνονται δεκτές μόνο μέσω της σελίδας του Stelios Philanthropic Foundation στο Facebook. Όλοι οι υποψήφιοι μπορούν να γίνουν μέλη στην ομάδα Stelios Cyprus BiCommunal Awards στο Facebook, που ήδη αριθμεί σχεδόν 2000 μέλη και παρέχει άμεση και εύκολη επικοινωνία μεταξύ των δυο κοινοτήτων.

Αιτήσεις συμμετοχής στα Stelios Bi – Communal Awards 2017, μπορούν να υποβληθούν από όλους τους τομείς συνεργασίας μεταξύ Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων, συμπεριλαμβανομένων των επιχειρήσεων, των τεχνών, του αθλητισμού, καθώς και από μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, αλλά και από εταίρους στη ζωή. Οι νικητές του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στην Τελετή Απονομής των Βραβείων, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Οκτώβριο στη Λευκωσία.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την Avaton Communications, κα Mαίρη Χαρίτωνος, 

τηλ. 22101143, 99556552, e-mail:  [email protected]

 

 

 

Διαβάστε Επίσης