Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΓια έκτη συνεχή χρονιά πραγματοποιείται στις 17 Δεκεμβρίου το ΟΠΑΠ ALL STAR...

Για έκτη συνεχή χρονιά πραγματοποιείται στις 17 Δεκεμβρίου το ΟΠΑΠ ALL STAR DAY

-

«Μέσα από αυτή την εκδήλωση στέλνουμε στους νέους μας μηνύματα για τη σωστή οδική συμπεριφορά, στις περιόδους ιδιαίτερα των γιορτών, όπου και καταγράφονται, δυστυχώς, σοβαρά δυστυχήματα» επισήμανε ο Χαράλαμπος Χρίστου, εκ μέρους του Δ.Σ. της ΟΠΑΠ Κύπρου, προσθέτοντας ότι «η διαχρονική κοινωνική ευαισθησία και προσφορά της ΟΠΑΠ, έχοντας στο επίκεντρο τον άνθρωπο της Κύπρου σε όλες τις στιγμές του, όχι μόνο δεν επηρεάζεται από τα όποια προβλήματα, αλλά εντείνεται με στόχο την αντιμετώπισή τους».

Κατά την ομιλία του, προτάχθηκαν και τα μηνύματα χαράς και αγάπης που υπαγορεύουν οι μέρες των Χριστουγέννων, ανακοινώνοντας ότι και φέτος θα υλοποιηθεί η ευχή ενός από τα παιδιά που αγκαλιάζει ο Σύνδεσμος «Ένα όνειρο, μια ευχή». Τον Σύνδεσμο εκπροσώπησε η γραμματέας του κυρία Μάρω Χ¨ Χριστοφή, η οποία ευχαρίστησε την ΟΠΑΠ Κύπρου για την πολύχρονη και δυνατή στήριξη που προσφέρει στο έργο των εθελοντών του.

Στη διάρκεια του All Star Day, όπως επίσης είπε ο κ. Χρίστου, θα επιδοθεί και το θεσμοθετημένο βραβείο στη μνήμη του καλαθοσφαιριστή Νεόφυτου Χανδριώτη, ο οποίος έγινε σύμβολο ήθους, δύναμης και αξιοπρέπειας. Το βραβείο θα απονείμει σε εκπαιδευτικό μας ίδρυμα ή μαθητές, ο πατέρας του αείμνηστου Νεόφυτου, εκπαιδευτικός Δημήτρης Χανδριώτης.

Ολοκληρώνοντας τον χαιρετισμό του, ο κ. Χρίστου επικαλέστηκε το σύνθημα του 6ου All Star Day, «παίζω με κανόνες, οδηγώ με κανόνες» για να τονίσει ότι «ως ΟΠΑΠ Κύπρου, εδώ και 47 χρόνια, «παίζουμε» και προπαντός σεβόμαστε τους κανόνες της Κυπριακής Δημοκρατίας».

Ο Πρόεδρος της ΚΟΚ Λούης Δημητρίου εξέφρασε την ικανοποίησή του για τα ουσιαστικά αποτελέσματα της εκδήλωσης ΟΠΑΠ ALL STAR DAY «Παίζω με κανόνες, οδηγώ με κανόνες» και ευχαρίστησε την ΟΠΑΠ Κύπρου για την πολύχρονη δημιουργική συνεργασία τους. Συνεργασία που, όπως είπε, «λειτουργεί διαχρονικά προς όφελος του αθλητισμού, προς όφελος της κοινωνίας και ιδιαίτερα των νέων μας, και αυτό είναι αποδεκτό από όλους». Συνεχίζοντας ο κ. Δημητρίου αναφέρθηκε στην μεγάλη επιτυχία που σημειώνει το ΟΠΑΠ ALL STAR DAY τα τελευταία πέντε χρόνια, με αποκορύφωμα την περσινή διοργάνωση όπου πέραν των 4500 φιλάθλων βρέθηκαν στο «Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία» και παρακολούθησαν από κοντά το θέαμα.

Μιλώντας στη διάσκεψη, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης είπε ότι η «διοργάνωση του 6ου All Star Day, παίζω με κανόνες-οδηγώ με κανόνες, συμβαδίζει με τους σχεδιασμούς της Αστυνομίας στο θέμα ενημέρωσης/διαφώτισης, με έμφαση στα άτομα νεαρής ηλικίας, στην προσπάθεια αντιμετώπισης των δυστυχημάτων».

Στην εκδήλωση, σύμφωνα με το πρόγραμμα που παρουσίασε ο Διευθυντής της ΚΟΚ Άθως Αντωνίου, θα δώσουν το παρών τους οι Ολυμπιονίκες, οι κορυφαίοι καλαθοσφαιριστές, ομάδες αθλητών καλαθόσφαιρας σε τροχοκάθισμα, οι παγκοσμίου φήμης ακροβάτες Dunkin D, οι οποίοι και θα επιχειρήσουν να καταρρίψουν το ρεκόρ Guinness στο ελεύθερο κάρφωμα.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει, επίσης, πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα με τη συμμετοχή των cheerleaders της Εθνικής Καλαθόσφαιρας Κύπρου και παιδιών του ΑΓΟ. Πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχουν και οι δημοφιλείς παραγωγοί του Αντένα FM (ο οποίος στηρίζει την όλη εκδήλωση) Μέμνων Σωτηρέλης και Γιώργος Ρούσος.

 

 

Διαβάστε Επίσης