Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑνακοίνωση σε σχέση με τις ποινές που έχει επιβάλει ο Αθλητικός Δικαστής...

Ανακοίνωση σε σχέση με τις ποινές που έχει επιβάλει ο Αθλητικός Δικαστής στην ΟΜΟΝΟΙΑ

-

: Πέμπτη, 02 Ιούνιος 2016

Aνακοίνωση εξέδωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ σε σχέση με το θέμα της ποινής που της επέβαλε ο Αθλητικός Δικαστής Αριστοτέλης Βρυώνιδης για όσα εξελίχθηκαν στον τελικό Κυπέλλου:

Η ανακοίνωση:

– Σε σχέση με την ποινή κεκλεισμένων των θυρών και την επιβολή χρηματικού προστίμου, με τα οποία έχει τιμωρήσει το Σωματείο μας ο Αθλητικός Δικαστής, κ. Αριστοτέλης Βρυωνίδης, για αδικήματα που έχουν διαπραχθεί στον τελικό κυπέλλου με αντίπαλο τον Απόλλωνα, επιθυμούμε να σημειώσουμε τα ακόλουθα:

– Είναι με μεγάλη έκπληξη που διαβάσαμε στο αιτιολογικό της απόφασης του Αθλητικού Δικαστή, ότι το Σωματείο μας δεν απέστειλε υπεράσπιση για τις κατηγορίες με τις οποίες παραπέμφθηκε στη Δικαστική Επιτροπή και ως εκ τούτου δικάστηκε χωρίς να ληφθούν υπόψη οι θέσεις του.

– Η αλήθεια είναι πως το Σωματείο μας έχει αποστείλει υπεράσπιση στην Δικαστική Επιτροπή, τη Δευτέρα, 30 Μαΐου 2016, δηλαδή μέσα στα χρονικά περιθώρια που καθόρισε ο Επικεφαλής Πειθαρχικός Εισαγγελέας, κ. Στέλιος Νικολάου. Σχετικό αποδεικτικό έντυπο, επισυνάπτεται.

– Είναι άξιο απορίας γιατί η Δικαστική Επιτροπή δεν έχει λάβει υπόψη της την υπεράσπιση του Σωματείου μας, από τη στιγμή που αυτή έχει σταλεί εμπρόθεσμα. Αναμένουμε εξήγηση επί τούτου.

– Βάση των πιο πάνω, ζητούμε όπως εξεταστούν ξανά από τον Αθλητικό Δικαστή οι καταγγελίες σε βάρος του Σωματείου μας, λαμβάνοντας αυτήν τη φορά υπόψη την υπεράσπιση του Σωματείου μας.

Διαβάστε Επίσης