Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΚάλεσμα για κατάμεστο Αμμόχωστος!

Κάλεσμα για κατάμεστο Αμμόχωστος!

-

κόσμο της Νέας Σαλαμίνας, όπως δώσει το παρών του στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς κόντρα στην ΑΕΚ, στο «Αμμόχωστος» κάνει η διοίκηση της ομάδας.

Η ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Αμμοχώστου καλεί τον ερυθρόλευκο κόσμο να κατακλύσει το γήπεδο ¨Αμμόχωστος – Επιστροφή¨ στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας μας για τη φετινή ποδοσφαιρική περίοδο με αντίπαλο την ΑΕΚ, το Σάββατο 14/05 στις 19.00.

Είναι η ευκαιρία να χειροκροτήσουμε και να ευχαριστήσουμε τους ποδοσφαιριστές μας για τις χαρές που μας έδωσαν φέτος καθώς κατάφεραν να εδραιώσουν την ομάδα στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα μετά από πολλά χρόνια.

Είναι ευκαιρία να τους σπρώξουμε με το πάθος μας και τις δικές μας εκδηλώσεις συμπαράστασης στη νίκη αλλά ταυτόχρονα να βοηθήσουμε και τον αρχισκόρερ της ομάδας μας, Ντίμιταρ Μακρίεφ, να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ του φετινού μαραθωνίου.

Έκκληση των ποδοσφαιριστών μας είναι να δουν ένα κατάμεστο ¨Αμμοχώστος – Επιστροφή¨ για να ευχαριστήσουν και αυτοί με τη σειρά τους τον ερυθρόλευκο λαό για τη συνεχή και δυναμική φετινή συμπαράσταση του.

Εξάλλου δύναμη του σωματείου ήταν, είναι και θα είναι ο κόσμος μας και για ακόμα μια φορά θα περάσουμε το μήνυμα πως ποτέ δεν αφήσαμε και δε θα αφήσουμε μόνη της την ιδέα που ονομάζεται ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΣ Αμμοχώστου.

Διαβάστε Επίσης