Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΗ Μπάρτσα ηττήθηκε αλλά προκρίθηκε στον τελικό του Champions League

Η Μπάρτσα ηττήθηκε αλλά προκρίθηκε στον τελικό του Champions League

-

Μάιος 2015

Στον τελικό του Champions League για όγδοη φορά στην ιστορία της προκρίθηκε χθες βράδυ η Μπαρτσελόνα παρά την ήττα της με 3-2 από την Μπάγερν μέσα στο Μόναχο. Στον πρώτο αγώνα της περασμένης Τετάρτης η Μπαρτσελόνα είχε επικρατήσει με 3-0.

Στον χθεσινό αγώνα η Μπάγερν μπήκε δυνατά και κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 7` με κεφαλιά του Μπενάτια και πετυχαίνοντας το στόχο για ένα γρήγορο γκολ που θα δημιουργούσε δεδομένα διεκδίκησης της πρόκρισης.

Ωστόσο, η Μπαρτσελόνα αντέδρασε και έβαλε σε ένα τέταρτο ταφόπλακα στις ελπίδες των Βαυαρών με δύο γκολ του Νεϊμάρ. Στο 15` ο Βραζιλιάνος άσσος πήρε την ασίστ από τον Σουάρες και πέτυχε το 1-1 και στο 29` με πανομοιότυπο τρόπο μετά από ασίστ και πάλιν του Σουάρες έφερε την ανατροπή.

Από εκείνο το σημείο η Μπαρτσελόνα έριξε ρυθμούς και η Μπάγερν ανέβασε ταχύτητα, ειδικά στο β` ημίχρονο. Αυτό που κατάφερε τελικά η ομάδα του Μονάχου, ήταν να διασώσει την τιμή της καθώς ισοφάρισε με ένα πολύ όμορφο γκολ του Λεβαντόφσκι στο 59` και στη συνέχεια πήρε προβάδισμα με γκολ του Μίλερ στο 74`. Στο υπόλοιπο τέταρτο η Μπάγερν προσπάθησε για το κάτι παραπάνω όμως δεν το κατάφερε.

Η Μπαρσελόνα λοιπόν θα είναι στον τελικό του Βερολίνου της 6ης Ιουνίου όπου θα διεκδικήσει το 5ο βαρύτιμο τρόπαιο στην ιστορία της και αναμένει τον αποψινό της αντίπαλο ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους.

Διαβάστε Επίσης