Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑΗ ΠΑΣΥΚΙ εκφράζει έντονη δυσαρέσκεια για μη υλοποίηση συμφωνίας με ΥΠΥΓ

Η ΠΑΣΥΚΙ εκφράζει έντονη δυσαρέσκεια για μη υλοποίηση συμφωνίας με ΥΠΥΓ

-

30 Απρίλιος 2015

Το Δ. Σ. της ΠΑΣΥΚΙ αφού μελέτησε σε συνεδρία του που έγινε σήμερα 30 Απριλίου 2015 την συμφωνία που υπογράφηκε με τον Υπουργό Υγείας στις 20 Ιανουαρίου 2015, εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια του για την μη υλοποίηση αυτής.

“Το Δ. Σ. θέλει να εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια του για την μη υλοποίηση της συμφωνίας αλλά και την κωλυσιεργία που επιδεικνύεται από πλευράς του Υπουργείου Υγείας. Η όλη συμφωνία θα έπρεπε να έχει υλοποιηθεί μέχρι τις 20 Απριλίου 2015” αναφέρει.

Προστίθεται ότι “διαπιστώνουμε ότι το Υπουργείο Υγείας δεν προχωρεί και αδυνατεί να υλοποιήσει τη συμφωνία. Η εσκεμμένη καθυστέρηση μαζί με τα τεκταινόμενα στην υγεία, οδηγούν στην διαμόρφωση του σκηνικού για την «Αυτονόμηση» η οποία για την ΠΑΣΥΚΙ είναι το μείζον θέμα. Τονίζουμε ότι δεν θα συμμετέχουμε στην επικύρωση ειλημμένων αποφάσεων. Ευελπιστούμε στην άμεση λύση των τρεχόντων ζητημάτων έτσι που να ξεκινήσουμε με το Υπουργείο Υγείας τον διάλογο για το μέλλον των νοσηλευτηρίων, την αναδιοργάνωση και την αυτοδιοίκηση τους”.

Η ΠΑΣΥΚΙ εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία της και θα άρει την εμπιστοσύνη της προς τον Υπουργό Υγείας, επαναφέροντας τα μέτρα αν δεν υλοποιηθούν άμεσα τα συμφωνηθέντα.

Διαβάστε Επίσης