Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΑΕΚ - ΑΠΟΕΛ στο δεύτερο αγώνα των πλέι - οφ σήμερα

ΑΕΚ – ΑΠΟΕΛ στο δεύτερο αγώνα των πλέι – οφ σήμερα

-

14 Απρίλιος 2015

Πραγματοποιείται σήμερα ο δεύτερος αγώνας των πλέι – οφ στο πρωτάθλημα ανδρών α` κατηγορίας στην καλαθόσφαιρα μεταξύ ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ.

Οι δύο φιναλίστ καλαθοσφαιρικές ομάδες θα έχουν σήμερα στις 19:00 στο «Κίτιον Αθλητικό Κέντρο» της Λάρνακας το δεύτερο μεταξύ τους ραντεβού τίτλου. Η ΑΕΚ κατάφερε τη Πέμπτη να φύγει νικήτρια από το «Λευκόθεο» με 67-69, σε έναν συναρπαστικό αγώνα που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, και να πάρει στην πλευρά της το πλεονέκτημα έδρας, κάτι που δίνει στο δεύτερο τελικό ακόμα μεγαλύτερη αξία της ήδη υπάρχουσας.

Οι «πρασινοκίτρινοι» με νίκη θα βρεθούν ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του δεύτερου πρωταθλήματος στην ιστορία τους, ενώ οι «γαλαζοκίτρινοι» θα κυνηγήσουν με πάθος την ισοφάριση και την επιστροφή σε αυτούς του πλεονεκτήματος έδρας.

Σύμφωνα με την ΚΟΚ, οι φίλοι των δύο ομάδων και γενικά της καλαθόσφαιρας, αναμένεται να παρακολουθήσουν ακόμα μία συναρπαστική μάχη για την κατάκτηση της νίκης, με το αποτέλεσμα να καθορίζει και το μέλλον της σειράς και το πώς θα τις βρει πριν από τον τρίτο τελικό.

Διαβάστε Επίσης