Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤην Τετάρτη ο φιλανθρωπικός αγώνας Εθνικών Ελλάδας και Κύπρου του 2004

Την Τετάρτη ο φιλανθρωπικός αγώνας Εθνικών Ελλάδας και Κύπρου του 2004

-

31 Μάρτιος 2015

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η αυριανή αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδος του 2004 που έρχεται στην Κύπρο για φιλανθρωπικό αγώνα με την Εθνική Κύπρου εκείνης της περιόδου.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ στις 18.00 και η προπώληση εισιτηρίων γίνεται από το ΓΣΠ . Οι τιμές των εισιτηρίων είναι €5 το κανονικό και €1 το παιδικό.

Οπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ, στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι η συλλογή χρημάτων για τους «Εθελοντές Γιατρούς». Μετά τον αγώνα, στις 8.30μμ, στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση προς τιμή της Εθνικής Ελλάδας Ποδοσφαίρου του 2004 και η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης με επικεφαλής τον προπονητή τους Ότο Ρέχαγκελ και τον αρχηγό τους Θοδωρή Ζαγοράκη, Ευρωβουλευτή σήμερα, έρχονται στην Κύπρο για να αντιμετωπίσουν σε φιλικό αγώνα την Εθνική Κύπρου του 2004, σε ένα αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό. Για πρώτη φορά οι Έλληνες διεθνείς που έγραψαν εκείνη την χρυσή σελίδα στην Πορτογαλία έρχονται όλοι μαζί στο νησί μας.

Εμπνευστές της ιδέας αυτής είναι οι Ευρωβουλευτές Ελένη Θεοχάρους και Θοδωρής Ζαγοράκης. Διοργανωτής του αγώνα και της εκδήλωσης είναι ο Δήμος Στροβόλου με την όλη εκδήλωση να διεξάγεται σε συνεργασία με την ΚΟΠ.

Η Εθνική Ελλάδος του 2004 στον αυριανό αγώνα θα αποτελείται από τους Mπασινά, Νικοπολίδη, Γκούμα, Δέλλα, Νταμπίζα, Σεϊταρίδη, Καραγκούνη, Καψή, Νικολαΐδη, Γιαννακόπουλο, Φύσσα, Χαλκιά, Βενετίδη, Χαριστέα, Ζαγοράκη, Λάκη, Κατεργιαννάκη, Καφέ, Γεωργιάδη, Βρύζα.

Η ομάδα των ποδοσφαιριστών της Εθνικής Κύπρου 2004 θα αποτελείται από τους Μορφή, Παναγιώτου, Λάμπρου, Ελευθερίου, Καϊάφα, Σατσιά, Θεοδότου, Μάριο Ηλία, Μιχάλη Κωνσταντίνου, Οκκά, Γιασεμάκη, Μάριο Νεοφύτου, Οκκαρίδη, Χρύση Μιχαήλ, Δασκαλάκη, Νικόλα Γεωργίου, Μάριο Χριστοδούλου, Εγκωμίτη, Λουκά Λουκά, Κονναφή, Αριστοκλέους και Σταύρο Γεωργίου.

Στο τιμόνι της Εθνικής Ελλάδος θα είναι ο Otto Rehhagel και δίπλα του ο βοηθός του Γιάννης Τοπαλίδης. Προπονητής της Εθνικής Κύπρου 2004 θα είναι ο Πάμπος Χριστοδούλου.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Κώστας Καπιτανής με βοηθούς τους Φρίξο Πέτρου και Ανδρέα Ξάνθου και τέταρτο διαιτητή τον Παναγιώτη Γερασίμου.

Διαβάστε Επίσης