Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑΑΚΕΛ: Καλεί σε μαζική συμμετοχή στη μεγάλη κινητοποίηση της 4ης του Μάρτη...

ΑΚΕΛ: Καλεί σε μαζική συμμετοχή στη μεγάλη κινητοποίηση της 4ης του Μάρτη της Πλατφόρμας «Η Κοινωνία Αντιδρά και Διεκδικεί»

-

Δημιουργήθηκε : Σάββατο, 28 Φεβρουάριος 2015

Η Κ.Ε. του ΑΚΕΛ η οποία συγκλήθηκε σήμερα 28 Φεβρουαρίου για να συζητήσει θέματα που αφορούν στο 22ο Συνέδριο του Κόμματος, αποφάσισε να καλέσει τον κυπριακό λαό να δώσει μαζικό και δυναμικό παρόν στη μεγάλη παγκύπρια κοινωνική κινητοποίηση που διοργανώνουν οι 18 συνδικαλιστικές και κοινωνικές οργανώσεις που αποτελούν την πλατφόρμα «η Κοινωνία Αντιδρά και Διεκδικεί».

Αναφέρει σχετικά η ανακοίνωση της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ:

«Οι κατακτήσεις και τα δικαιώματα του λαού μας, δέχονται εδώ και 2 χρόνια μια συνεχή επίθεση. Εργαζόμενοι, άνεργοι και χαμηλόμισθοι, συνταξιούχοι και νέοι, μονογονιοί και πολύτεκνοι, αγρότες και μικρομεσαίοι, όλοι νιώθουν σήμερα στο πετσί τους τα αποτελέσματα του μνημονίου και των αντιλαϊκών πολιτικών λιτότητας. Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ήταν και είναι βασική συνιστώσα αυτής της πολιτικής που επιβάλλεται στους λαούς της Ε.Ε.

Είναι βαθιά μας πεποίθηση πως μέσα από τις διεκδικήσεις και τους αγώνες, ο κυπριακός λαός, μπορεί να υπερασπιστεί τα εργασιακά και κοινωνικά του δικαιώματα, απορρίπτοντας το μνημονιακό μονόδρομο.

Η κινητοποίηση που έχει προγραμματιστεί για τις 4 του Μάρτη στις 17:00 έξω από το Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξένια», γίνεται με την ευκαιρία της πραγματοποίησης του στην Κύπρο συνόδου της Ολομέλειας του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας η οποία αποτελεί τον ένα από τους τρεις θεσμούς που συναποτελούν την Τρόικα».

Διαβάστε Επίσης