Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤο σοκάκι να γίνει... Λεωφόρος και να καταλήξει σε τίτλο

Το σοκάκι να γίνει… Λεωφόρος και να καταλήξει σε τίτλο

-

2015

Αθήνα

Η ποδοσφαιρική Ελλάδα έχει κι εκείνη… συνόδους κορυφής. Μία εξ αυτών πραγματοποιείται αύριο. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον «αιώνιο» αντίπαλό του Ολυμπιακό, σε μία αναμέτρηση στην οποία υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς η ομάδα του «τριφυλλιού» απέχει δύο νίκες από τους πρωτοπόρους «ερυθρόλευκους».

Ο προπονητής του ΠΑΟ, Γιάννης Αναστασίου, επί των ημερών του οποίου το «τριφύλλι», πριν από έναν χρόνο, κατήγαγε θρίαμβο (3-0) επί των «ερυθρολεύκων» στο γήπεδο Καραϊσκάκη, εκτιμά ότι σε περίπτωση νικηφόρου αποτελέσματος αύριο, το σοκάκι των πιθανοτήτων κατάκτησης του πρωταθλήματος γίνεται… Λεωφόρος. Και την αισιοδοξία του τη στηρίζει στο γεγονός ότι θα απομένουν ακόμα εννέα αγωνιστικές, θεωρώντας ότι η ομάδα του μπορεί να αντεπεξέλθει με επιτυχία στο δύσκολο αγωνιστικό της πρόγραμμα, αλλά και ότι ο Ολυμπιακός, που έχει βαθμολογικό προβάδισμα έξι βαθμών, μπορεί να στραβοπατήσει ξανά.

Στον Ολυμπιακό, παρά τον προβληματισμό από την κακή εμφάνιση στο Κίεβο, είναι της άποψης πως αν η ομάδα τους παρουσιάσει την ποιότητά της, ουδείς λόγος ανησυχίας υπάρχει. Για το μόνο που ανησυχούν, όπως και οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό, είναι η πρόκληση επεισοδίων, λόγω «του συσσωρευμένου θυμού», όπως παρατήρησε και ο Ι. Αλαφούζος, ο οποίος θα φιλοξενήσει, θέλοντας και μη, τον ομόλογό του, Β. Μαρινάκη.

Διαβάστε Επίσης