Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΚαυτά ερωτήματα ΑΚΕΛ για τις έρευνες για το ποδόσφαιρο με αιχμές κατά...

Καυτά ερωτήματα ΑΚΕΛ για τις έρευνες για το ποδόσφαιρο με αιχμές κατά Ιωνά και Κουτσοκούμνη

-

Δημιουργήθηκε : Σάββατο, 03 Ιανουάριος 2015

Σειρά καυτών ερωτημάτων θέτει δημόσια το ΑΚΕΛ για το θέμα των καταγγελιών του διαιτητή Μάριου Παναγή για τα στημένα παιχνίδια στο ποδόσφαιρο.

Σειρά καυτών ερωτημάτων θέτει δημόσια το ΑΚΕΛ για το θέμα των καταγγελιών του διαιτητή Μάριου Παναγή για τα στημένα παιχνίδια στο ποδόσφαιρο.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ Γιώργος Λουκαΐδης με δήλωση του θέτει το ερώτημα «πώς είναι δυνατό ο κ. Κουτσοκούμνης να είναι σε θέση να γνωρίζει το περιεχόμενο της κατάθεσης του κ. Παναγή και ειδικότερα ότι δεν υπάρχει πρωτογενής μαρτυρία, τη στιγμή που σωστά για πρώτη φορά οι ανακριτικές αρχές έχουν επιβάλει συσκότιση στην υπό εξέλιξη διαδικασία των ανακρίσεων».

Διερωτήθηκε ακόμη από πού έχει αντλήσει την εσωτερική πληροφόρηση που προφανώς είχε ο κ. Κουτσοκούμνης για να προβεί σε αυτές τις δηλώσεις και να καταλήξει μάλιστα στο συμπέρασμα ότι η αστυνομική έρευνα είναι σε αδιέξοδο.

«Μήπως η πρόσφατη συνάντηση του Αντιπροέδρου της ΚΟΠ με τον Υπουργό Δικαιοσύνης σε γνωστό καφέ της Λευκωσίας, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πολίτης», έχει οποιανδήποτε σχέση με τη βεβαιότητα που εξέφρασε ο κ. Κουτσοκούμνης για το περιεχόμενο της κατάθεσης Παναγή και την τύχη της αστυνομικής έρευνας;», διερωτήθηκε.

Ο κ. Λουκαΐδης διερωτήθηκε ακόμη κατά πόσον «συνιστά ή όχι ακραία αντίφαση η απόρριψη από τη μια των καταγγελιών Παναγή και από την άλλη η έμμεση πλην σαφής παραδοχή του κ. Κουτσοκούμνη ότι τα όσα καταγγέλλει ο κ. Παναγή μπορεί να αποδειχθούν ευκολότερα στα πλαίσια μιας έρευνας από την ΚΟΠ και άρα είναι αληθή».

«Έχουν λάβει ή όχι δεκάδες εκατομμύρια ευρώ τα ποδοσφαιρικά σωματεία από το κράτος, έμμεσα μέσω χορηγιών για αθλητικές υποδομές, αλλά και άμεσα με απ’ ευθείας χορηγίες; Η άρνηση αυτής της πολύ καλά γνωστής αλήθειας αποτελεί κατά τον κ. Κουτσοκούμνη επαρκή αιτιολόγηση για την αποφυγή του κοινωνικού ελέγχου, της διαφάνειας και της λογοδοσίας από πλευράς ΚΟΠ;», κατέληξε.

Διαβάστε Επίσης