Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑΔΕΟΚ: Κωλυσιεργεί η Κυβέρνηση στο θέμα της κύριας κατοικίας

ΔΕΟΚ: Κωλυσιεργεί η Κυβέρνηση στο θέμα της κύριας κατοικίας

-

Για κωλυσιεργία εκ μέρους της Κυβέρνησης αναφορικά με την προστασία της κύριας κατοικίας κάνει λόγο η ΔΕΟΚ, καλώντας παράλληλα όλα τα κόμματα της Βουλής να υπερψηφίσουν το συντομότερο δυνατό την πρόταση νόμου που κατέθεσαν ΑΚΕΛ και ΕΔΕΚ.

Με σχετική ανακοίνωση, η ΔΕΟΚ επικρίνει τη “σθεναρή αρνητική στάση” της κυβερνητικής πλευράς και των κομμάτων ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ, στην ορθολογιστική και κοινωνικά ευαίσθητη, όπως αναφέρει, πρόταση νόμου.

Διερωτάται παράλληλα γιατί δεν υποβάλλει η Κυβέρνηση άμεσα προτάσεις και μέτρα επίλυσης του προβλήματος, εφόσον κρίνει ότι είναι ζημιογόνα η όποια νομική ρύθμιση.

“Πού έχουν πάει οι εξαγγελίες και δεσμεύσεις του Προέδρου Αναστασιάδη; Μήπως στο χρονοντούλαπο ή στις ελληνικές καλένδες;”, αναφέρεται.

Στηρίζει την πρόταση νόμου ΑΚΕΛ-ΕΔΕΚ, ως τη “μόνη ρεαλιστική, προσεκτική και ορθολογιστική προσέγγιση” μέχρι σήμερα για να προστατευθούν νοικοκυριά και οικογένειες και ζητά από την Κυβέρνηση να τηρήσει τις δεσμεύσεις της “αντί να εξαντλείται σε αοριστολογίες, κινδυνολογίες και ψευτοδιλήμματα”.

Διαβάστε Επίσης