Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠαράδωσε με σιγουριά το φάκελο η Νεα Σαλαμίνα

Παράδωσε με σιγουριά το φάκελο η Νεα Σαλαμίνα

-

Η πιο μεγάλη μάχη της χρονιάς όπως όλα δείχνουν έχει κερδηθεί για τη Νέα Σαλαμίνα. Οι προσπάθειες του Διοικητικού Συμβουλίου της Νέας Σαλαμίνας, με την πολύτιμη με συνδρομή του κόσμου της ομάδας που πρόσφερε ποσό από το υστέρημα του, έφερε τη διαδρομή σε αίσιο πέρας.

Το ποσό των 21.000 ευρώ που υπολειπόταν για να περάσει το σωματείο τα κριτήρια Μαρτίου εξασφαλίστηκαν και οι ερυθρόλευκοι κατέθεσαν σήμερα στην ΚΟΠ τον φάκελο συμπληρωμένο.

Έτσι η Νέα Σαλαμίνα αρχίζει την επόμενη χρονιά χωρίς αφαίρεση βαθμών. Εκείνο που αξίζει να τονιστεί στην περίπτωση είναι η πολύτιμη συμβολή του κόσμου που ειδικά τις τελευταίες μέρες προσέτρεξε μαζικά και πρόσφερε σημαντικό ποσό. Υπολογίζεται ότι ο κόσμος έχει προσφέρει συνολικά κατά τη διάρκεια της εκστρατείας ποσό ύψους 50 χιλιάδων ευρώ.

Όσον αφορά το αγωνιστικό η Νέα Σαλαμίνα παρά τις απουσίες βασικών παικτών ήταν και το Σαββάτο εξαιρετική, διαψεύδοντας όλους όσους έβλεπαν τον αγώνα με υποψία. Το ίδιο είχε κάνει και την περασμένη αγωνιστική στον αγώνα με τα Κούκλια. Κέρδισε εύκολα στο Μακάρειο και τη Δόξα, παρουσιάζοντας ωραίο και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο και παραμένει στην έβδομη θέση.

Ο Ρόκε είναι τραυματίας, ενώ ο Μενγκόλο επανέρχεται στις προπονήσεις. Στον αγώνα με την ΑΕΚ ο Νεόφυτος Λάρκου αναμένεται να χρησιμοποιήσει και πάλι ποδοσφαιριστές που δεν έχουν στα πόδια τους αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Διαβάστε Επίσης