Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΚΟΣΜΟΣΑΛΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑΤο Boeing των Μαλαισιανών αερογραμμών συνετρίβη στον Νότιο Ινδικό ωκεανό

Το Boeing των Μαλαισιανών αερογραμμών συνετρίβη στον Νότιο Ινδικό ωκεανό

-

2014

Μετα απο 16 μέρες ερευνών, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό της Μαλαισίας το μυστήριο με το Boeing 777 των Μαλαισιανών αερογραμμών και τους 239 επιβαίνοντες λύθηκε.

«Με μεγάλη μου λύπη πρέπει να σας ενημερώσω ότι σύμφωνα με τα νέα στοιχεία η πτήση MH370 κατέπεσε στο νότιο Ινδικό Ωκεανό», δήλωσε ο πρωθυπουργός της Μαλαισίας.

Η Malaysia Airlines ενημέρωσε σχετικά τους μοιραίους συγγενείς με ένα sms: ‘ H Malaysia Airlines ανακοινώνει με λύπη ότι πρέπει να υποθέσουμε πέραν πάσης αμφιβολίας ότι η πτήση MH370 χάθηκε και ότι δεν υπάρχουν επιζώντες μεταξύ των επιβαινόντων. Οπως θα ακούσετε από τον πρωθυπουργό της Μαλαισίας, πρέπει να αποδεχθούμε τις ενδείξεις που δείχνουν ότι το αεροσκάφος κατέπεσε στο νότιο Ινδικό Ωκεανό’, αναφέρεται στο μήνυμα.

Με βάση τις δηλώσεις υπουργού Μεταφορών της Μαλαισίας, σχετικά με τα αντικείμενα που λένε πως εντόπισαν οι Αυστραλοί είναι δύο στο σύνολο και έχουν περίπου ένα μέτρο μήκος. Τα αντικείμενα αναμένεται να ανασυρθούν μέσα στις επόμενες ώρες ή και αύριο, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Διαβάστε Επίσης