Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚυκλοφορεί το μηνιαίο περιοδικό «Πράσινη Φωνή», σε συνεργασία με την επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ

Κυκλοφορεί το μηνιαίο περιοδικό «Πράσινη Φωνή», σε συνεργασία με την επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ

-

06 Σεπτέμβριος 2013

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ανακοίνωσε την έκδοση μηνιαίου Αθλητικού Περιοδικού στα πλαίσια των προσπαθειών για οικονομική ενίσχυση του Σωματείου.

Αναφέρει στην ανακοίνωση της η ΟΜΟΝΟΙΑ:

«Στα πλαίσια της προσπάθειας για οικονομική ενίσχυση του Σωματείου μας, ξεκινά στις 14 Σεπτεμβρίου η διάθεση του μηνιαίου περιοδικού «Πράσινη Φωνή», το οποίο θα εκδίδεται σε συνεργασία με την επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ.

»Το περιοδικό στη θεματολογία του θα ασχολείται με όλο τα φάσμα του οικοδομήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, προσφέροντας στους φίλους της ομάδας μας αποκλειστικές συνεντεύξεις, θέματα από τα τμήματα ποδοσφαίρου, καλαθόσφαιρας, πετόσφαιρας, φούτσαλ και ποδηλασίας, ενημέρωση γύρω από τις Ακαδημίες του Σωματείου μας, αφιερώματα για τους οργανωμένους φιλάθλους μας, καθώς και οτιδήποτε άλλο γύρω από τη μεγάλη μας αγάπη.

»Η «Πράσινη Φωνή»θα κοστίζει 2,50 ευρώ και θα διατίθεται σε όλα τα περίπτερα, όπως και διαδικτυακά στη διεύθυνση www.prasinifoni.com.cy.Το email επικοινωνίας με το περιοδικό είναι: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διαβάστε Επίσης