Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΚΥΠΡΙΑΚΟΤο ΑΚΕΛ εμπόδιο σε όσους επιβουλεύονται μια κακή λύση, τονίζει ο Άντρος...

Το ΑΚΕΛ εμπόδιο σε όσους επιβουλεύονται μια κακή λύση, τονίζει ο Άντρος Κυπριανού

-

λύση του Κυπριακού αποτελεί σήμερα περισσότερο επιτακτική ανάγκη, καθώς θα βοηθήσει να ξεπεράσουμε τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, δήλωσε σήμερα ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού, προσθέτοντας πως το κόμμα του θα σταθεί εμπόδιο σε όσους, προφασιζόμενοι αυτές τις δυσκολίες, θα επιχειρήσουν να προωθήσουν μια κακή λύση.

Σε δηλώσεις στη Λεμεσό, στο πλαίσιο επίσκεψης του στο Σύνδεσμο Αντιστασιακών, ο Α. Κυπριανού ανέφερε πως το ΑΚΕΛ θα στηρίξει μια δίκαιη και βιώσιμη λύση, ωστόσο, δήλωσε ότι «αν κάποιοι θεωρούν ότι οι δύσκολες συγκυρίες που διέρχεται ο τόπος μας, θα τους επιτρέψουν να προωθήσουν κακή λύση, θα μας βρουν εμπόδιο. Κι αυτό θέλω να το ξεκαθαρίσω προς όλες τις κατευθύνσεις και εντός και εκτός της Κύπρου».

Ερωτηθείς σχετικά, ο κ. Κυπριανού είπε πως οι μαύρες επέτειοι του πραξικοπήματος και της τουρκικής εισβολής έχουν ιδιαίτερο βάρος αυτή τη χρονιά και ότι πρέπει να διατρανώσουμε τη θέληση μας για αγώνα και για λύση, η οποία «θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που έχουν δημιουργηθεί με τις λανθασμένες αποφάσεις του Eurogroup και του Προέδρου Αναστασιάδη».

Όσον αφορά την επίσκεψη του στο Σύνδεσμο Αντιστασιακών, ο ΓΓ του ΑΚΕΛ ανέφερε πως αυτή έγινε «για ν’ αποτίσω φόρο τιμής σε αυτούς τους ανθρώπους που το 1974 όρθωσαν το ανάστημα τους για να υπερασπιστούν τη Δημοκρατία και την πατρίδα μας, ενάντια σε εκείνους οι οποίοι, επιχειρώντας να επιβάλουν την άποψη τους καταλύοντας τη Δημοκρατία, άνοιξαν την κερκόπορτα στον τουρκικό Αττίλα», αλλά και «για να διατρανώσω και τη θέληση μας ως ΑΚΕΛ, να συνεχίσουμε τον αγώνα μας μαζί τους, με στόχο την απελευθέρωση και την επανένωση της πατρίδας μας και τη μετατροπή της σε μια πατρίδα της ειρήνης, της ασφάλειας, της σταθερότητας, όπου Ε/κ και Τ/κ θα δημιουργούμε μαζί το κοινό μας μέλλον».

Διαβάστε Επίσης