Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΈπεσαν υπογραφές: Ο Δημήτρης Χριστοφή οριστικά από την Ομόνοια στη Σιόν

Έπεσαν υπογραφές: Ο Δημήτρης Χριστοφή οριστικά από την Ομόνοια στη Σιόν

-

Ιούνιος 2013

ΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΡΩΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΟΠΟΤΕΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Δημήτρη Χριστοφή στην Ελβετική Σιόν ανακοίνωσε σήμερα η Ομόνοια.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, η Ομόνοια έχει καταλήξει σε γραπτή συμφωνία με την Ελβετική ομάδα, Σιόν, για τη μετεγγραφή του ποδοσφαιριστή, Δημήτρη Χριστοφή. Ο ποδοσφαιριστής θα ενσωματωθεί με την νέα του ομάδα άμεσα.

«Το Δ.Σ. της Ομόνοιας εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στο Δημήτρη Χριστοφή για την μετεγγραφή και του εύχεται ό,τι καλύτερο στη μετέπειτα πορεία της καριέρας του. Τον ευχαριστεί, επίσης, για την τεράστια συνεισφορά του στην ΟΜΟΝΟΙΑ, η οποία δεν περιοριζόταν μόνο εντός αγωνιστικού χώρου, αλλά αφορούσε και όλες τις δραστηριότητες του Σωματείου», αναφέρει η ανακοίνωση.

Επίσης, σημειώνεται ότι ο κόσμος της Ομόνοιας αισθάνεται περήφανος για τον Δημήτρη Χριστοφή, εύχεται στον ίδιο και στην οικογένεια του ό,τι καλύτερο. Επίσης, τον διαβεβαιώνει ότι θα τον παρακολουθεί στενά και θα του συμπαραστέκεται στα επόμενά του βήματα.

Σημειώνεται, τέλος, ότι ο Δημήτρης Χριστοφή έχει δώσει στην Ομόνοια πρώτο δικαίωμα επιλογής, σε περίπτωση που θα επιστρέψει για να αγωνιστεί στην Κύπρο, οποτεδήποτε στο μέλλον.

Διαβάστε Επίσης