Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΕπιστρέφει στις προπονήσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ο Χριστοφή

Επιστρέφει στις προπονήσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ο Χριστοφή

-

alt=”Δημήτρης Χριστοφή Περήφανος που είμαι στην ΟΜΟΝΟΙΑ 201302281142091″ src=”/images/athlitika/omonoia/Δημήτρης_Χριστοφή__Περήφανος_που_είμαι_στην_ΟΜΟΝΟΙΑ_201302281142091.jpg” height=”346″ width=”600″/>Η μεταγραφή του Δημήτρη Χριστοφή δεν θα γίνει γιατί ο Πρόεδρος της Σιόν Christian Constantin άλλαξε στάση στα όσα προφορικά είχαν συμφωνηθεί.

Aνακοίνωση:

“Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει ότι οι διαπραγματεύσεις με την Ελβετική ομάδα, Σιόν, για πιθανή μετεγγραφή του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Χριστοφή, δεν είχαν επιτυχή κατάληξη.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ των προέδρων των δύο ομάδων στη Λευκώσια, κατά την οποία προέκυψε διαφοροποίηση από την πλευρά της Σιόν, όσο αφορά τους όρους της αρχικής προφορικής συμφωνίας, σε σχέση με το χρόνο πληρωμής.

Παρά το γεγονός ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ επέδειξε ευελιξία κατά τη συζήτηση, τελικά δεν κατέστη δυνατό να εξευρεθεί η χρυσή τομή, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα ο πρόεδρος της Σιόν να αναχωρήσει, χωρίς να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Ο ποδοσφαιριστής ήταν πλήρως ενήμερος για την πορεία των διαπραγματεύσεων και σύμφωνος με τον χειρισμό που έγινε από την πλευρά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο Δημήτρης Χριστοφή από αύριο το πρωί θα συμμετάσχει κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας μας”.

Διαβάστε Επίσης