Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΟΜΟΝΟΙΑ: Δεν ανανεώνει ο αρχηγός - Το Δ.Σ της ομάδας ευχαριστεί τον...

ΟΜΟΝΟΙΑ: Δεν ανανεώνει ο αρχηγός – Το Δ.Σ της ομάδας ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή για τις υπηρεσίες του

-

Δημιουργήθηκε : Κυριακή, 02 Ιούνιος 2013

Παρελθόν αποτελεί από την ΟΜΟΝΟΙΑ ο Λεάντρο Μαρκολίνι όπως ενημέρωσε με ανακοίνωση του το Δ.Σ της ομάδας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μέσα από την ανακοίνωση της ευχαρίστησε τον ποδοσφαιριστή για τις υπηρεσίες του και του ευχήθηκε καλή συνέχεια:

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει πως η συνεργασία με τον Λεάντρο Μαρκολίνι δεν θα συνεχιστεί, καθώς ο ποδοσφαιριστής ενημέρωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας, ότι εξετάζει πιο συμφέρουσες για τον ίδιο προτάσεις, σε σχέση με αυτή που δέχτηκε από την ομάδα μας.

Ο Λεάντρο μετεγγράφηκε στην ΟΜΟΝΟΙΑ τον Ιανουάριο του 2010, έχοντας μεγάλη συνεισφορά στις κατακτήσεις ενός πρωταθλήματος (2010), δύο κυπέλλων (2011, 2012) και δύο ασπίδων (2010, 2012), ενώ τη σεζόν που μόλις έχει ολοκληρωθεί ήταν ο αρχηγός της ομάδας μας.

Ήδη η Τεχνική Ηγεσία έχει αρχίσει τη διαδικασία αντικατάστασης του σημαντικού κενού που αφήνει ο Λεάντρο με την αποχώρησή του. Η μεγάλη οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται ολόψυχα κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Διαβάστε Επίσης