Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟOMONOIA: Δεν θα παίξουμε για την ισοπαλία!

OMONOIA: Δεν θα παίξουμε για την ισοπαλία!

-

alt=”Δημήτρης Χριστοφή Περήφανος που είμαι στην ΟΜΟΝΟΙΑ 201302281142091″ src=”/images/athlitika/omonoia/Δημήτρης_Χριστοφή__Περήφανος_που_είμαι_στην_ΟΜΟΝΟΙΑ_201302281142091.jpg” height=”281″ width=”487″/>Tην εβδομαδιαία του διάσκεψη Tύπου παραχώρησε το πρωί ο Τόνι Σαβέφσκι.Ο τεχνικός της Ομόνοιας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο προσεχές ντέρμπι με αντίπαλο την ΑΕΚ, το οποίο θα κρίνει την έξοδοστην Ευρώπη.

“Έχουμε το τελευταίο παιχνίδι, που είναι τελικός και για τις δύο ομάδες. Θα γίνει ένα δύσκολο παιχνίδι κι ελπίζω και πιστεύω ότι και με λίγο παραπάνω τύχη θα είμαστε εμείς αυτοί που θα πάρουμε το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Μην ξεχνάμε ότι ήμασταν από την αρχή φαβορί για τον τίτλο και το κύπελλο, αλλά βρεθήκαμε αουτσάιντερ. Θα το παλέψουμε και στο τελευταίο παιχνίδι.Πιστεύω ότι έχουμε εξίσου καλούς παίκτες, που μπορούν να αντικαταστήσουν αυτούς που λείπουν. Πιστεύουμε σε όλα τα παιδιά. Αποδείξανε και οι υπόλοιποι ότι όποτε τους χρειαστήκαμε έδωσαν το 100%.Δεν είμαστε ομάδα που βολευόμαστε με την ισοπαλία. Ναι μεν μαςβολεύει, αλλά πρέπει να πάμε για τη νίκη. Αν η σκέψη μας μείνει στην ισοπαλία θα είναι επικίνδυνο. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας”.

Όσον αφορά την περίπτωση Φρέντι, ο Σκοπιανός τεχνικός είπε : “Είναι από τις στιγμές που δεν ξέρεις πώς να αντιδράς. Ειναι μια δύσκολη απόφαση και πρέπει να λειτουργήσεις και ανθρώπινα, από τη στιγμή που ίδιος ο παίκτης δεν άλλαζε γνώμη. Προσπάθησα να τον πείσω, αλλά…”.

Kάλεσμα στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να δώσει δυναμικό παρών στο γήπεδο στο παιχνίδι του Σαββάτο απεύθυνε ο Ανδρέας Δημητρίου, εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας.

Στο περιθώριο της σημερινής διάσκεψης του Τόνι Σαβέφσκι, δήλωσε στα μέσα:

«Όλα δείχνουν ότι θα έχουμε πάρα πολύ κόσμο το Σάββατο στο γήπεδο. Ο κόσμος βρίσκεται σε εγρήγορση και εμείς από την πλευρά μας είμαστε σε συνεχή επαφή με τα οργανωμένα σύνολα των οπαδών μας με στόχο να δημιουργήσουμε όσο το δυνατό πιο καυτή έδρα το Σάββατο».

«Είναι σημαντικό κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ να είναι στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, η ομάδα τον χρειάζεται, οι ποδοσφαιριστές χρειάζονται τον κόσμο. Είμαστε βέβαιοι ότι θα είναι εκεί και είμαστε βέβαιοι ότι θα μετατρέψει το ΓΣΠ σε μια πολύ καυτή έδρα και θα σπρώξει την ομάδα μας στη νίκη».

«Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι ποδόσφαιρο, μπορεί και να στραβώσει κάτι κατά την διάρκεια του αγώνα, εκεί θα πρέπει όλοι μας να είμαστε πολύ πιο δυνατοί για να μπορέσουμε να φέρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Να μην ξεχνάμε ότι ΟΜΟΝΟΙΑ θα υπάρχει και την Κυριακή όποιο και να είναι το αποτέλεσμα του παιχνιδιού του Σαββάτου».

Διαβάστε Επίσης